Конър Макгрегър търси нещо голямо у нас

Оглежда се за ММА таланти

Конър Макгрегър търси нещо голямо у нас | StandartNews.com

Световната знаменитост в бойните изкуства Конър Макгрегър впечатли Лора Крумова с живота и спортните си успехи.

Оказа се обаче, че цената на славата има и друга страна.

Точно преди да направя дебюта си в UFC, тренирах жени. Вече бях станал световен шампион в две категории в авторитетна организация, но нямаше пари в това. Затова се наложи да започна работа в залата, в която се упражнявах, като треньор по бокс за жени. Тренирах майка ми, сестрите ми и техните приятелки, призна Конър в "На фокус" по Нова Тв.

Получавах по 5 евро на час за човек и се е случвало понякога да дойде само един човек. Съответно съм имал само 5 евро за цялата седмица. С тези 5 евро отивах в магазина да си купя кутия пилешко филе, пакет броколи и малка опаковка доматен сос и това ми беше храната за цяла седмица, добави той.

Тук съм заради моята марка уиски. Пожънахме огромен успех с него, превърна се в глобален феномен. Сега го презентираме в София и в България като цяло. Много се гордея с това и за мен е изключителна чест. Исках да дойда и да споделя любовта, подкрепата и да заздравя връзките си. За първи път съм тук, хората се държат много мило с мен. Дойдох и за да гледам бойното шоу. Ще видя какви ММА таланти има България. Моят бранд уиски подкрепя събитието, каза още звездата.

Той заяви, че не тренира български бойци. Но определено търся хора, с които да тренирам. Ако остана тук по-дълго, ще имам нужда от бойци, с които да тренирам със сигурност, запали много надежди за кариера на младите ни спортисти Мекгрегър.

Имам метална пластина, титаниево желязо от коляното до глезена. Така, че кракът ми вече не може да бъде счупен, заяви с усмивка Конър. И призна, че травмата е била най-тежкия момент в спортната му кариера.

По-силен съм, като Арнолд Шварценегер, Терминаторът от „Терминатор 2”, засмя се още боецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Б. З.
преди 6 месеца

Е ееееее Конъре, Конъре

Откажи
Б. З.
преди 6 месеца

Ти ли си бе Макгрегър бря, щото не можах да те позная от първия път. Защо се хилиш бе мисир. Какво толкова ти е смешно бе, намираш се в България, не се смей, щото на следващото уговорено представление може да си на пода.

Откажи
Б. З.
преди 6 месеца

Я, ся да имаше по едно и шише и ти да си до мен, че тогава да видиш, кой пръв ще падне. Айде наздраве. И ди си купи с 10лв.храна за един месец. Смешник.

Откажи