Изненадата! Ето я голямата звезда на Оскарите

Това е седемгодишното бордър коли

Изненадата! Ето я голямата звезда на Оскарите | StandartNews.com

Седемгодишното бордър коли, което изигра поддържаща роля във френската драма на режисьора Жюстин Трие, номинирана за най-добър филм, се настани на стол в Dolby Theatre в неделя, докато търпеливо чакаше началото на представлението.

Кучето Меси – красива кучешка звезда от "Анатомията на падането“ и добро малко момче – беше толкова добре възпитан и получи собствено място на Оскарите.

Въпреки че Триет и звездата Сандра Хюлер получиха изключителни похвали — и номинации за Оскар — за работата си по филма, спечелил Златна палма в Кан , пронизващите сини очи на Меси привлякоха вниманието на Холивуд през последната година и той неочаквано стана талисман на филма на наградите, пише entartaimant weekly.

Появата на Меси на Оскарите дойде след фалшиви доклади, разпространени през уикенда, показващи, че Меси може да не се появи, след като е откраднал светлината на прожекторите на ключови събития за сезона на наградите - включително обяда на номинираните на Академията по-рано тази година.

"Големият момент беше с Били Айлиш, която се свърза с Меси за почти 10 минути“, каза Лаура Мартин, треньор и собственик на Меси, в интервю за The Hollywood Reporter.

"Те се прегръщаха и галеха и наистина имаха настроение. Тогава Брадли Купър се блъсна в него в коридора. Кучето отиде право при него".

По-рано Мартин каза пред IndieWire, че Меси е трябвало да тренира два месеца без прекъсване, за да успее да завърши сцена, в която героят му, Снууп, се свива, след като е бил отровен.

"Дори най-простите неща изискват много работа“, разкри тя.

 "Трябваше да се случи на стъпки. Първо, простото лягане и неподвижната глава. След това работихме върху повдигането на главата и просто да я оставим да падне назад без съпротива."

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
progressive
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи