Халваджиян реши съдбата на "Капките"

Добра новина за феновете на шоуто за имитации

Халваджиян реши съдбата на "Капките" | StandartNews.com

Голяма новина за феновете на "Като две капки вода". Изглежда Маги Халваджиян е взел решение относно бъдещето на предаването за имитации.

Публиката на крака в "Капките", любим актьор отвя конкуренцията

В последните седмици често се тиражира, че това най-вероятно е последният сезон на култовото шоу и заради това и финалът този път няма да е в традиционната зала в "Горубляне", а с платени билети в "Арена София". Това обаче трябва малко да почака, а причината е нещо, което Рачков и Геро направиха по време на лайва пред всички.

Журито онемя! Пореден фурор от Зомбори в "Капките"

След изпълнението на Владо Зомбори, който влезе в образа на Азис и пя заедно с Галена на сцената, Рачков не издържа и попита фолкпевицата пред цяла България дали би приела да участва в следващия сезон на "Капките".

На Галена не й останаха много варианти за реакция при така създадената ситуаця, но тя все пак успя да се измъкне хитро от директен отговор с репликата: "Нека този, който ти шушне на ухото, да се свърже с мен!"

С този ход обаче стана пределно ясно не само, че "Като две капки вода" ще продължи, но и явно продуцентите се стараят още отсега да си осигурят любопитни нови участници.

След изпълнението на фолкпевицата Мария, която имитарше Дара Екимова, се получи горе-долу сходна ситуация. Мария пя с дуетната половинка в тази песен на Дара - Тино, който след финалния акорд получи примамливо предложение от Геро пред всички - да бъде участник в следващия сезон на "Капките". Той обаче, за разлика от двусмисления отговор на Галена, се съгласи почти веднага, предава БЛИЦ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
LeoTigre
преди 2 седмици

Явно тоя Халваджиян за толкова години не може да измисли нещо ново, което води до мисълта, че умственият му багаж е доста ограничен.

Откажи
Гост
преди 2 седмици

Над 30 години този хитрец развращава хората с тъпите си продукции. Цялото му семейство живее на гърба на наивници, които ги захлебват.

Откажи
Някой си
преди 2 седмици

Предаването без съмнение е тъпо, но и статията ви е написана изключително неграмотно.

Откажи