Голяма напаст застигна Владо Карамазов

Той посъветва почитателите си директно да блокират показаните от него профили,

Голяма напаст застигна Владо Карамазов | StandartNews.com

Голяма напаст застигна наш актьор. 

 Владимир Карамазов се оплака, че за последната седмица измамници от Африка са направили три фалшиви профила на него във Фейсбук. „Взеха много да ми писват“, каза звездата и показа в нета снимки на страниците с негови снимки, пише Телеграф. 

„През последната година животът ми се върти всекидневно около тях. Допреди малко съм трил коментари от нова фалшива страница, от която се бълват едни и същи сладникави текстчета като „ Благодаря ви много за любовта... Използвам възможността да благодаря на вас, които си отделяте от ценното време... Изпратете ми съобщение и ще се видим”. Разбирам, че човек не се замисля много, но наистина не е трудно да се различат тези фалшиви профили“, споделя самият той. „Те са скалъпени, слагат картинки на синята отметка, която посочва истинските профили. Но тази отметка, ако е истинска, е до името на профила, не е картинка. Активирали са се хакери от африканските страни. Пишете ми буквално хиляди съобщения всекидневно дали този профил не е мой“, допълва още Владо.

Карамазов посъветва почитателите си директно да блокират показаните от него профили, за да не станат жертви на тях, като голяма част се оплакаха, че получават съобщения и покани за приятелство. „Чувал съм за схемите им и как събират последователи за гадни цели. От вас се иска само 15 секунди да помислите. Това е. Ако помислите 15 секунди и видите профила, веднага ще разберете, че е фалшив. Тази седмица три пъти се занимавах с това“, казва той. И допълва: „Писна ми и заради това пиша сега. Имам три профила – един личен, една страница и една фотографска страница. И нямам никакво намерение да си правя четвърта страница.".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай