Големи новини от Рачков и Халваджиян, какво следва

Започва новият сезон на "С Рачков всичко е възможно"

Големи новини от Рачков и Халваджиян, какво следва | StandartNews.com

Джуди Халваджиян и Димитър Рачков разкриха какво ново предстои в новия сезон на „С Рачков всичко е възможно“, който стартира днес и кои гости ще видим в първия епизод.

„Тази вечер стартираме втори сезон. Първият сезон мина добре и за да има провокация за зрителя сме добавили много нови игри. Включили сме поне 20-30 нови игри, които и аз все още уча“, разказва водещият в ефира на Нова.

„Стартът на шоуто е тази вечер от 20.00 ч. и сме подготвили доста разнообразен сезон“, се включва Джуди Халваджиян.

В първия епизод тази вечер ще участват актьори от Народния театър. Зрителите на NOVA ще видят Владо Пенев, Радина Боршош Жаклин Даскалова, Христо Петков, Дарин и Деян Ангелови, Юлиан Вергов и Алекс Раева, която е единствената не актриса, които ще се подложат на предизвикателствата в предаването.

„Шоуто е изцяло базирано на импровизацията. Затова и не знаем какво ще се случи тази вечер. Митко няма сценарии“, коментира продуцентът.

„Надявам се, че ще се получи химия между водещият и участниците – актьори. Много добри артисти ще видим тази вечер. Но има и много други, които сме подготвили за следващите епизоди. Имаме и една изненада, която предстои скоро през септември. В шоуто ни ще видим велики спортисти. Ще разкрия само едно име и това е легендата Христо Стоичков. Има и още, но нека останат в тайна. Когато за първи път гледах формата в Италия, много ми хареса. До момента от него има 8 сезона. Българинът е леко недоверчив и се притеснява да не се изложи. Но нищо подобно не се случи през първия сезон. Участниците се отпуснаха и бяха без задръжки и комплекси. Това ме зареди и ми дава основание да вярвам, че втори сезон ще бъде още по-добър и ще надскочим предния. Пазарът ни е малък и е трудно да намерим качествени и известни хора“, разкрива Димитър Рачков.

„В първи сезон хората не знаеха в какво ще участват, докато сега вече знаят. Много от тях вече искат да играят и да бъдат провокирани“, допълва Джуди Халваджиян.

„Тъй като не знаят каква игра ще им се падне и това не е нагласено, знанието е малко нож с две остриета. Някои са ентусиазирани, докато други казват, че това не го могат.“

„Със сценаристът Иван Ангелов работим от 2 години и това за мен е най-добрият сценарист в България. Той ме е усетил и ми познава стила. Голяма част от моя успех се дължи на него. Рафи Бохосян е изключително талантливо момче. Няма да говорим за таланта му, но това е единственият човек спечелил два пъти „Като две капки вода“. При него Господ е изливал с кофи талант. Екипът ни е много добър“, признава водещият Рачков.

„В новият сезон ще има тематични шоута. Имам предвид, че компанията, която ще е на гости се познава преди това. Смятаме, че това ще помогне и ще допринесе за настроението в шоуто. Ще се опитаме да надникнем зад това, какво е да си актьор. Това са хора, които могат да ни вълнуват, разсмиват и разплакват. Те са важни хора и искаме това да се усети през шоуто. Да се вълнуваш е най-важното нещо в живота. От стария сезон сме запазили това, че не искаме да има сериозни неща. Неделята е денят, в който човек да се отпусне след всички лоши новини, които го заливат през седмицата. Искаме да направим шоу, което да забавлява и разтоварва“, споделя Иван Ангелов.

„Рачков е труден за режисура. Той е човек с много опит. Това предаване се утвърждава като нещо различно, в което хората могат да си починат от всички състезания и победи. Това е денят, в който събираме известни личности. В предния сезон видяхме известни личности, които се подложиха на тежки изпитания. Имахме летящи хора в студиото“, се включва и режисьорът Рафи Бохосян.

„Топлите и приятелски взаимоотношения, и доверието в нас кара всички да гостуват при нас“, допълва Митко Рачков.

„Тази вечер предстои изненада и това е човекът с когото сме решили да открием шоуто. Това е звезда, която не всяко шоу може да покани и самият Рачков убеди продуцентите за включването му“, разкрива Иван Ангелов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай