Филип Киркоров остана без дрехи! Шамар заради Путин

Никой не иска да му продава

Филип Киркоров остана без дрехи! Шамар заради Путин | StandartNews.com

Голям шамар заради Путин получи руската звезда Филип Киркоров. Той влезе в черния списък с клиенти на луксозна модна марка. Причината за това е подкрепата му към руския президент и към нахлуването на войниците му в Украйна, съобщава сайтът „Наблюдател“.

За забраната му да пазарува от бранда „Баленсиага“ става ясно от интервю на Киркоров, качено в YouTube.

„Всички знаят, че съм любител на модата. „Долче и Габана“, „Луи Витон“, „Балмейн“  - всички винаги ме чакат с отворени обятия. Аз съм от типа клиенти, които наистина се интересуват от това, което носят и как излизат на сцената. Тази сутрин вече се преоблякох три пъти. Стилистът ми получи обаждане от бутика на „Баленсиага“ в Монако: „Не можем повече да продаваме неща на Филип Киркоров, защото той подкрепя режима на президента Путин“, разказва певецът, пише сайтът RussianEmirates.

Киркоров добави, че е решил да опита да си купи чанта от бутика на марката в Дубай. Продавачката обаче му показала, че има забрана.

„Обадих се и на мой приятел в САЩ и го помолих да купи дрехи на мое име, отказали са му“, допълва Киркоров. Той е получил специално писмо от френския бранд, в което се посочва, че забраната му да пазарува от тях наистина е заради подкрепата му към Путин.

Адвокатите му ще подготвят дело срещу модната марка за обида.       

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай