Евгени Минчев разпиля родни звезди! Тежка подигравка

Поредният критичен материал в царството на снобията

Евгени Минчев разпиля родни звезди! Тежка подигравка | StandartNews.com

Непреходният светски лъв Евгени Минчев отново се гмурна в царството на снобията и направи критични забележки.

Теди Кацарова води първенството по стил тази седмица, като дава втори шанс на черното да блесне. Излято по красивия й силует, черното говори на висок глас, чут очевидно от телевизионната водеща Нели Хаджийска, която не пита търси ли се или не, просто го е облякла. Кацарова блести с красива прическа, изпод която с фин грим е изразено лицето й - познат шедьовър от естрадната сцена.

До бизнесдамата д-р Венета Павлова също е достигнала новината за превъзходството на черното и го виждаме в достойна нейна интерпретация, допълнена с впечатляващи виолетова и червена роза. Това пише Лорд Евгени Минчев в седмичната си рубрика за "Телеграф".

Мария Илиева, кажи сбогом на пижамата си

Когато казвам жертва на модата, май имам предвид подобни гледки. Възможно е добрата ми приятелка да е била подведена (хайде, холан, както казваше певицата Христова), но отговорността да носи това пижамоподобие си остава нейна. Като материя, кройка и десен това най-спокойно може да отиде в графа спално бельо.

Цветелина Янева - полуоблечена, полусъблечена

Съзирам с бялото на едното си око някаква елегантност тук, но тя не е дотолкова пълноценна, че да ме впечатли. Ще тръгна от обувките. Тези токове, освен ако снимката не е правена преди 17 години, не са модерни. Тези токове създават усещане за грубост и за път, който още не е извървян. Според мен в естетическо отношение. Спомням си моя съседка, която ходеше с такива обувки на работа. Тя беше машинописка.

Горната част на облеченото – то май няма долна - ми изглежда на риза, имала по-добри дни или просто имала лоши преживявания в пералнята. Прическата е леко студена за жанра, в който се изявява, но тя е единственото, за което мога да се хвана. Да, мога и да подръпна малко някой немирен кичур, но знаете, че не съм такъв.


Виждам Гери Никол под яйчен шампоан

Облечена така, вместо да се качи в някой ван, Гери Никол позира пред... вана. Признавам, че хрумването е добро, защото гаджето с разваления си български и немски местоимения описа гледката много цветисто. Нещо както Стоичков - айнцу, цвайнцу, дрън. Не е ли пленителен все пак начинът, по който певицата е застанала, сякаш очаква освобождаване от телесни непотребности...

Ботушът прави фигурата й несъразмерна, а в окончанието на краката не става ясно пликчета ли са това или пликче от хранителен магазин. Коженото яке би отивало на Орлин Павлов, но за Гери Никол - да, ама не. Предлагам соломоновско решение на въпроса - да поставят във ваната певицата и да я залеят с яйчен шампоан. За разкош може да извади единия си крак навън и да ми помаха.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Валя
преди 2 седмици

Големият "моден специалист" Евгени Минчев?!? Кой му дава право да оценява и съди хората? Я се погледни в огледалото човече! Като ходиш по улицата знаеш ли, че хората се обръщат след теб и ти се смеят и те коментират подигравателно. Жив клоун. Карикатура

Откажи
Кита
преди 2 седмици

Лорд дьо Ватман...

Откажи
Пенка
преди 2 седмици

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи