Една зодия да бяга от тъща и свекърва, друга – от люто и горещо

Спокоен ден очаква зодиите днес

Една зодия да бяга от тъща и свекърва, друга – от люто и горещо | StandartNews.com

Спокоен ден очаква зодиите днес. Заради проливните дъждове си останете вкъщи и се посветете да близките си хора. Доверете се на интуицията. Разбира се, няма да липсват дребни пререкания. Една зодия трябва да бяга от тъщата и свекървата, ако не иска италиански съботен скандал. Друга трябва да внимава какво хапва. Лютото и горещото са опасни. Трета ще се отдаде на любовта и не бива да бяга от емоциите, защото ще получи изненада от любимия си човек.

Какво още вещаят звездите за днес, 4 октомври 2023, вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”

ОВЕН - Честността може да не е на мода, но днес звездите ще закрилят честните представители на тази зодия, които отстояват своите принципи и се борят за справедливост. Семейния си бюджет може да планирате в този ден. За всяка болест днес може да намерите лек.

ТЕЛЕЦ - Всяко окончателно решение ще ви отвори път за друго начинание. Имате шансове да изпълните и най-смелите си мечти, ако не жалите усилията си и се включите на пълни обороти в битката с времето. Възможни са разногласия с любимия. Не упорствайте, за да не се скарате!

БЛИЗНАЦИ - Можете да се впуснете в нови начинания и дори в сфери, в които нямате опит. Ще се справите. От мъдрите ви решения ще зависи и животът на вашите близки. Има шанс да намерите начин за лесна и бърза печалба, а в любовта ви очакват вълшебни мигове.

РАК - В този ден умуването не е на почит. В някои ситуации ще се окаже, че трябва първо да действате, а после да оценявате постигнатото и да мислите за следващите си крачки. Доверете се на интуицията си, а не на чуждото мнение! Възможни са проблеми със сърцето.

ЛЪВ - Денят е чудесен! Общуването с колегите и приятелите ще е приятно и желано. Лесно ще влизате в единомислие с околните. Вашите чувства и намерения ще придобият ясен характер.  Доверете се на интуицията си и на човека, когото обичате! Доставете му (й) радост и наслада!

ДЕВА - Не си позволявайте да започвате нови неща! Трябва само да се планират. Визуализирайте мечтите си! Това, което сте планирали при изгрева на слънцето, може да се реализира лесно. Заболелите през този ден може да боледуват дълго, но със сигурност ще оздравеят.

ВЕЗНИ - Избягвайте тълпите от хора и ненужните контакти! Общуването със свекърви и тъщи сега е рисково. Запазете дистанция, за да не охладнеят отношенията ви! В любовта сега сте господар. Поемете инициативата, не чакайте предложения от любимия (любимата)!

СКОРПИОН - Това е ден, в който магическите ви сили растат. Може да си поръчате от съдбата по-хубав живот. Представете си как всички мускули на тялото ви се отпускат и в това състояние преоткрийте в себе си човека - мечта! Този образ ще се запечата в съзнанието ви и ще станете по-добри.

СТРЕЛЕЦ - Планирайте своите действия за следващите дни от месеца сега! В спокойна обстановка може да разберете това, за което преди не сте си давали сметка. Заради творческия импулс, който ви е обзел, може да изненадате дори и себе си с нестандартните си ходове.

КОЗИРОГ - Възможно е да се чувствате емоционално обременени, но сега е времето да свалите ненужните си привързаности и да си осъществите целите. Избягвайте споровете! Внимавайте с хората, които не познавате добре! Възможни са здравословни проблеми, не яжте люто и горещо!

ВОДОЛЕЙ - Това е денят, в който едва ли ще постигнете много в деловата сфера, но не отлагайте днешната си работа за утре! Ако ви предстоят важни разговори, не си позволявайте да закъснявате! Отнасяйте се с уважение и към своите роднини, особено към по-възрастните!

РИБИ - В ден като този не ви отива да сте пасивен. Покажете зъби и нокти, но защитете идеите си и човека, на когото държите! Възможни са кардинални промени в живота. Помислете как искате да продължите по пътя си! Първите стъпки може да направите още днес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай