Драма в ефир. Зрителите попиляха "Денсинг старс"

Още след първия епизод

Драма в ефир. Зрителите попиляха "Денсинг старс" | StandartNews.com

Зрителите са раздвоени по отношение на завръщането след 10 години на „Денсинг старс“ на българския екран. Още след първия тур на танцовата надпревара ентусиазмът, с който беше чакана, взе да се изпарява. А причините за това са няколко.

На първо място зрителите се разбунтуваха срещу продължителността на „Денсинг старс“. Според повечето 5 часа е твърде много време и на каквото фантастично ниво да е продукцията, никой не може да издържи толкова пред телевизора. А повечето смятат, че нивото далеч не е толкова високо.

„Как така затварят линиите около 4 часа след танца на първата двойка и около 20тина минути след танца на последната? Доста е несправедливо, ако въобще има някакво реално зрителско гласуване“, това е само един много коментари в този смисъл.

Следващият дразнещ зрителите елемент се оказаха водещите. Повечето коментари са най-вече критики към Краси Радков за шегите му. Дори и феновете му признават, че той просто не е за това шоу.

Но тъй като повечето зрители са наясно, че закачките ги пишат сценаристите, а водещите само ги казват, критиките са насочени основно към тях, отбелязва vihrogon.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
7 Коментара
KROFT
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи
Ретя
преди 2 месеца

Наистина Краси прави шоуто пошло.Друго всичко изглежда на ниво.И тия сценаристи да се научат, че простотии не отиват за всеки формат.

Откажи
Гошо
преди 2 месеца

С нетърпение очаквах едно по-изискано шоу, на по друго ниво, но пак ни сервираха простащини и евтини закачки. Краси Радков (сценаристите) успя да превърне шоуто в шкембеджийница. Такова ли считат, че е нивото на българския зрител и ако са прави - жалко

Откажи
Вааа
преди 2 месеца

Спънати участници, зле изглеждащи. Облечени във евтини костюми. Оповръщани цветове. Готина сцена. Слабо водене и журиращи динозаври. К'во да гледам точно?

Откажи
С цялото ми уважение към Краси Радков
преди 2 месеца

ов

Откажи
С цялото ми уважение към Краси Радков
преди 2 месеца

ов

Откажи
С цялото ми уважение към Краси Радков
преди 2 месеца

ов

Откажи