Динко от Ямбол проговори! Опроверга фалшива информация

Нямам представа за какво ми говорите, но от няколко дни съм в болница, в тежко състояние

Динко от Ямбол проговори! Опроверга фалшива информация | StandartNews.com

Никой не ме издирва, в болница съм с опасност за живота, разкри пред Флагман.бг бизнесменът Господин Вълев, по-известен като Динко от Ямбол.

Още снощи в интернет се появиха твърдения, че полицията издирва Динко за участие в организирана престъпна група, действала на територията на Ямбол в продължение на три години.

Според Трафикнюз.бг дори имало издадена заповед за ареста на Динко, но до този момент той не бил открит. След два разговора с Динко тази сутрин станало ясно, че видимо той не се укрива - вдигаше на непознати номера на титулярния си номер, който лесно може да намери всеки разследващ полицай.

В различни медийни публикации се твърди, че Динко бил издирван, защото имало показания срещу него от лице, което вчера било задържано на територията на Ямбол. Въпросният посочил, че Господин Вълев организирал схема за изнудване на катастрофирали шофьори на тирове, в която участвали и полицаи от Ямбол. Това обаче са твърдения, без конкретни доказателства и Динко бил издирван за разпит.

„Нямам представа за какво ми говорите, но от няколко дни съм в болница, в тежко състояние – с тромб и съсирване на кръвта. Едва ме спасиха“, обяви Динко пред Флагман.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Динко от Ямбол изчезна! Скандални разкрития на полицията

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук--- https://da.gd/keto

Откажи