Динко от Ямбол изчезна! Скандални разкрития на полицията

В каква група е участвал

Динко от Ямбол изчезна! Скандални разкрития на полицията | StandartNews.com

Известна и твъде противоречива личност изведнъж се покри от света. 

Полицията издирва Динко Вълев от Ямбол, разбра GlasNews от свои източници. Има заповед за задържането му.

Обвинен е за ръководител на организирана престъпна група. В групата имало още двама, които са задържани. В този момент Динко се укрива.

Преди време, в свое видео преди три месеца Динко Вълев обяви, че изчезва от социалните мрежи, приключвайки с качването на клипове и снимки. Злобата и завистта на хората карали Динко да се скрие от светлините на прожекторите и да води вече тайнствен живот.

"Разбрах, че щастието обича тишината. Спирам да качвам каквито и да било снимки и видеа как се забавлявам, защото от вашата злоба и завист започвам да се изморявам. Пък и защо трябва да знаете къде ходя и как се забавлявам", възкликна емоционално Динко в последното си видео.

Очаквайте подробности!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Maria
преди 1 седмица

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук: https://shout.to/ketoex

Откажи
Д.ИВАНОВА
преди 1 седмица

Е как такъв човек няма да пречи на "властимащите",та той е бунтар и откровената заплаха за спокойствието и благоденствието на грабливите хищни птици ....денонощен черен кошмар И ЗА ТОВА ИСКАТ ДА ГО "НАГЛАСЯТ"

Откажи
Динко Гей
преди 1 седмица

НАЙ НАКРАЯ КОЛКО ЧОВЕКА Е БИЛ И БЕЗДОМНИЦИ ЗА ДА ИМ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ И ВИЕ ГО ИЗКАРВАТЕ ГЕРОЙ ТАЗИ РАЗЦЕПЕНА ПУТКА АЗ СЪМ ЦИГАНИН И АКО СЕ ПОЯВИ ПРЕД МЕН НАПРАВО ЩЕ МУ ЗАБИЯ НОЖА В ГЪРЛОТО ТОЙ СЕ ПРАВИ НА ХОРА ПО СЛАБИ ОТ НЕГО АМА ЩЕ ОБЪРКА НЯКОЙ ДЕН... ПУТЛЬО 🤣🤣🤣🤣

Откажи