Банкерът от "Сделка или не" олекна с 50 бона

Участничка игра до края

Банкерът от "Сделка или не" олекна с 50 бона | StandartNews.com

Интригуваща игра с вълнуващ финал донесе впечатляващите 50 000 лв. на последната участничка в емблематичното телевизионно шоу „Сделка или не“ с водещ Ненчо Балабанов.

Александра Николова от Казанлък подходи стратегически и запази завидно самообладание по време на зашеметяващия ѝ телевизионен дебют. Важно решение за смяна в ключов момент доведе до отварянето на кутия с номер 22, в която се криеше голямата сума. Александра не вярва особено в късмета си, защото никога не е печелела от лотарийни игри повече от 3 лв. Тя е икономист по образование и работи като банков служител от цели 17 г. Любимото ѝчислое 7, ноѝсепададаиграе с кутия номер 9.

Алекс с категоричен замах отхвърли всички парични оферти на Банкера, започващи от 2300 лв., през 3500 лв., до цели 7500 лв. в края на играта. Пред водещия Ненчо Балабанов смелата жена даде заявка, че играе за 20 000 лв., с които би искала да сбъдне своята мечта - да се отдаде на кулинарен туризъм с обиколка в Европа. Играта на Александра беше изключително балансирана, като в даден момент сумите на таблото имаха равен брой от двете страни. В последните си три кутии, Алекс беше оставила сумите 2 лв., 500 лв. и 50 000 лв.

Реши да отвори кутията с любимото си число 7 и то ѝ донесе късмет, защото вътре откри 2 лв. В този важен момент късметлийката получи оферта за смяна от Банкера, която прие и не сбърка, защото в нея се криеха така желаните 50 000 лв. Банкерът се раздели със сериозна сума, а Александра си тръгва от „Сделка или не“ по-щастлива, много по-богата, готова да изпълни своите мечти и отново да повярва в късмета си!

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кольо
преди 1 месец

Съпpyгата купи лeкаpcтвo, кoето тoва пpомени живoта ми и cпаси бpака ми, Ефeктът е пpосто бoмба: жeлязна epeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, яpки opгaзми и отнoво се чyвствам млaд и жeна ми е довoлнa. Toва е нов свят в сeкcа, cъжалявам cамо, че не съм го опитвал пpеди! Съвeтвaм всички да опитaт, наиcтина гoтино нещо, жeна ми кyпи тyк:---- https://use.my/meden

Откажи