Април преобръща живота на 5 зодии

Голяма промяна

Април преобръща живота на 5 зодии | StandartNews.com

Близнаци

Вероятно кариерата ви ще спре рязко. Има вероятност да сте получили предложение, което не сте могли да откажете, но то да е било осуетено от бюрократични проблеми - или да е трябвало да направите избор между публичната си репутация и най-близките си взаимоотношения. Сега можете да стесните фокуса си. През следващите няколко години изграждайте наследството си и се отнасяйте по-сериозно към публичния си имидж. Сега не е моментът да изпробвате всичко и да видите какво ще се наложи, по-скоро е време да начертаете петгодишен план и да се посветите на него.

Лъв

Въпреки репутацията ви на най-екстровертния знак, навлезете по-дълбоко, отколкото ви е удобно. Вероятно сте поели ангажимент през март да прекарвате по-малко време в партита или случайни запознанства или сте били принудени да действате по-зряло заради децата в семейството си. След кратък флирт се връщате в изходна позиция: опитвате се да разберете как да балансирате естествено забавната си личност с тъмната и трансформираща енергия, която прониква в живота ви в момента. Смъртта в семейството, усложненията, свързани с наследство, и изплащането на дългове са сигурни начини да накарате детето Лъв да порасне бързо.

Скорпион

Може да очаквате да се появи неприятен конфликт между желанията ви и новите финансови отговорности. Може би е време да сложите край на импулсивните си разходи или да започнете да се наслаждавате на повече спокойни петъчни вечери у дома. Този период от време постепенно ще ви тласне към по-голяма продуктивност и зрялост, карайки ви да осъзнаете стойността на установяването на собствени граници. Много е вероятно да се върнете към онзи страстен проект, който сте започнали - и да, някои от вас може да станат родители.

Козирог

Конфликтите между братята и сестрите ви и членовете на местната общност вероятно са превърнали последните няколко месеца в предизвикателство за вас. Но сега, вероятно ще намерите по-конструктивни начини да предадете идеалите си. Вие сте известни с безкомпромисната си работна етика, а не с тактичността си, особено с най-близките си хора. Обикновено може да не сте склонни да се доверявате на сънищата си като на източник на божествени откровения, но това е време, когато трябва да записвате в дневник всичко, което ви идва на ум по време на сън. Подсъзнанието ви не е непременно страшно място.

Риби

Вероятно сте усетили промени в усещането си за себе си и идентичността си, може би сте се чувствали ограничени от очакванията на другите към вас или сте били тормозени от упоритото чувство, че трябва да постигнете нещо важно в кариерата си. Вероятно ще усещате много повече тази енергия през следващите няколко години. Грижете се за тялото си и отделяйте време за почивка, повишените ви отговорности вероятно ще се проявят физически в този период. Вземете предпазни мерки, преди да сте „прегорели“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай