Слай и Арни се срещат в Ню Йорк

Сталоун впечатли фенове с мускули, а Арни с бижута с черепи

Слай и Арни се срещат в Ню Йорк | StandartNews.com

Ню Йорк. Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер напоследък са наразделни. След като няколко седмици бяха заедно в София, за да снимат "Непобедимите 3", през уикенда се събраха в Ню Йорк, за да представят новия си филм "План за бягство". Екшънът излиза по екраните в петък.

Арни и Слай ще промотират трилъра на фестивала "Комик-кон", известен като едно от най-големите събития на поп културата в източната част на САЩ, през което минават около 120 хиляди души.

В лентата Слай е специалист по измъкване на хора от затвори, за което взима доста пари. Но нови партньори му поставят капан и той се оказва захвърлен в най-сигурния ултрамодерен и високотехнологичен зандан в света. Никой не е успял да избяга оттам сам. За да се измъкне, ще трябва да използва освен своите умения и помощ отвътре. Тук идва и ролята на Арни.

Екшън корифеите са предизвикали и фешън полицията в Голямата ябълка. "Слай може и да е на 67, но все още привлича внимание със своята физика", пише "Дейли мейл" за мускулите на актьора. Той наперено е разходил впечатляващата си фигура в града, който никога не спи. Облечен в кубинки, черна тениска, черно прилепнало ватирано яке и впити дънки, акцент в неговата мъжкарска визия е била още колан с тока със скорпион. Той приятелски е поздравил снимащите го фенове на път за центъра Javits в централен Манхатън.

За сметка на това някогашният губернатор на Калифорния е получил порция критики за външния си вид. Шварценегер е изглеждал повече като измъчен и изтощен от живота рокер, отколкото като една от най-големите филмови звезди и секссимвол. Той също е предизвикал суматоха около шикозния хотел, в който е отседнал. Терминатора е бил с дълга брада. Внимание са привлекли и огромните му бижута с черепи - пръстен, гривна и верига за ключове. На айпада му пък се виждала снимка на "Непобедимите 2". Някои от коментарите са, че е избързал с костюма си за Хелоуин. Други пък смятат, че е за новата му роля на баща на зомби във филма "Маги", който се снима в момента. Арни дори е продуцент на проекта. Ролята на актуалните напоследък живи мъртъвци е може би единствената, която липсва в кариерата на Терминатора. Действието се развива по времето, когато зомбивирусът се е разпрострял из цялата страна. Шварценегер помага на дъщеря си Маги да се справи с превръщането й в зомби, след като се е заразила с инфекцията.

Малко след като Арни е влязъл в хотела си, служител е изнесъл бронзов бюст с неговия образ. Страстта на австриеца по статуи е всеизвестна. Преди време той си поръча три свои в реален размер. Музеят му в родния град Тал път предлага за закупуване ограничено количество бронзови отливки на физиономията му. Всяка тежи по два килограма и 300 грама, а цената се определя при поръчка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай