Ралица и Димо се завръщат за "Игри на волята 3"

Започнаха снимките на новия сезон на риалити предаването

Ралица и Димо се завръщат за "Игри на волята 3" | StandartNews.com

Започнаха снимките на третия сезон на "Игри на волята: България". Първите кадри отново бяха заснети на едно от най-красивите и магични кътчета по българското Черноморие – плаж Силистар. На фона на първата игра на Арената водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев обещаха на зрителите още повече и по-интересни битки, вълнуващи изпитания за тялото и духа и изцяло нови елементи в предаването.

„Тази година битките ще са още по-мащабни, а някои от тях доста по-тежки. Най-важното е, че ще бъдат повече от миналите сезони. Ще допълня и нещо любопитно – в трети сезон на „Игри на волята: България“ ще има и изцяло нови елементи. Истината е, че целият екип работи с огромно желание и с амбицията да надгражда постигнатото с всеки сезон, а този ще е върхът“, разказа Димо пред камерите на „Здравей, България“, който отново ще коментира битките и предизвикателствата на Арената.

И тази година чаровната Ралица Паскалева ще преведе зрителите през племенните съвети и ще обърне внимание на отношенията между участниците. „Със сигурност ще бъде много интересно. Мога да кажа, че тази година на кастинг се явиха рекорден брой участници – над 10 000. Изборът беше труден, но екипът успя да избере най-добрите и силни герои. Всички участници дадоха заявка да се борят със зъби и нокти за първото място. Изключителни характери, които ще предизвикат силата на духа си“, сподели Ралица за новите участници в предаването.

„Игри на волята: България“ отново ще покаже едни от най-обаятелните местности по Южното Черноморие и Странджа, а Арената ще предложи нови приключения на зрителите на Нова през есента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай