Odd Crew ще подгряват Five Finger Death Punch

Рокаджиите от Bad Wolves отмениха участието си поради логистични причини

Odd Crew ще подгряват Five Finger Death Punch | StandartNews.com

Българите Odd Crew са новата подгряваща група на дългоочаквания концерт на култовите Five Finger Death Punch и титаните Мegadeth на 22 февруари, съобщиха организаторите на събитието.

Към шоуто в столичната „Арена Армеец“ трябваше да се присъединят и изгряващите рокаджии от Bad Wolves, но те са отменили участието си поради логистични причини.

Odd Crew е една от най-успешните български групи. Бандата е формирана през 1998-а в София и съставът й остава непроменен и до днес - Васил Райков (вокали), Васил Първановски (китара, беквокали), Мартин Стоянов (бас, беквокали) и Боян ‘Bonzy’ Георгиев (барабани). Момчетата са постигнали успехи не само у нас, но и по света, като са се качвали на сцената на култовия метъл фестивал „Bloodstock Open Air“. В момента групата работи по следващия си албум, който се очаква да излезе тази година.

Нашумелите американци Five Finger Death Punch ще гостуват у нас за първи път. С четири платинени и шест златни записa групата надминава три милиарда слушания онлайн и продължава да разбива всякакви рекорди. Бендът има 24 парчета в топ 10 през последните години, а през 2018-а става най-слушаният артист на „U.S. Rock Radio“. Последният им албум „And Justice For None“ е най-слушаният хард рок/хеви метъл албум онлайн за 2018-а и оглавява още няколко класации. Новият, осми студиен албум на бандата, се очаква да излезе на пазара през зимата на 2020-а.

Траш метъл пионерите Megadeth се появяват на музикалната сцена през 1983-а, буквално изобретявайки този жанр и се доказват като една от най-влиятелните и уважавани групи на всички времена. Бандата има над 38 милиона продадени албума, 6 последователни платинени записа, 7 албума, включени в топ 10 класациите, и множество признания, включително 12 номинации за „Грами“, както и една победа за най-добро метъл изпълнение през 2017-а. В момента групата работи по нов студиен албум.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай