Мел VS Слай в "Непобедимите 3"

Мел VS Слай в "Непобедимите 3"  | StandartNews.com

Героят на Гибсън иска да унищожи бойната компания на Барни Рос

Тия типове са луди, казва Силвестър Сталоун за най-големите екшън звезди, които дойдоха у нас да снимат "Непобедимите 3".

Преди четири години Слай пусна първия от поредицата амбициозни филми, всеки от които се превърна в хит и се гордееше със съзвездие от култови екшън звезди. Той, Арнолд Шварценегер, Харисън Форд и останалите доказват, че възрастта няма значение за голямата игра, а младоците трябва да се съобразяват с тях. Този път режисьор е Патрик Хюс, а Слай е сред авторите на сценария и копродуцент. Екшънът се развива на фона на песента на Еминем Berzerk.
Киноманиаците с нетърпение чакаха да видят как ще изглеждат героите в новата част, която тръгва по кината от днес. В "Непобедимите 3" Барни Рос (Силвестър Сталоун), Кристмас (Джейсън Стейтъм) и останалата част от екипа се изправя лице в лице с Конрад Стоунбанкс (Мел Гибсън), сформирал навремето Непобедимите заедно с Барни. Впоследствие Стоунбанкс се превръща в безскрупулен търговец на оръжие, когото Барни е бил принуден да убие... или поне така си е мислел. Веднъж вече успял да избегне смъртта, сега героят на Гибсън има една основна мисия - да унищожи Непобедимите. Барни обаче има други планове и решава, че единственият начин да се пребори с опитния враг е да влее свежа кръв в компанията. За целта той привлича нови бойци - по-млади, по-бързи и технически по-грамотни. Последната им мисия се превръща в сблъсък на класическия стил на старата школа с високотехнологичните познания на младостта. Това е най-личната битка на Непобедимите...

58-годишният Мел Гибсън се включва за първи път в екипа. Иронията в историята е, че той е и един от основателите на "Непобедимите". В пиратското копие на лентата, което изтече на 14 юли, доста преди премиерата на лентата в Лондон, Гибсън казва: "Бяхме близки някога, започнахме заедно цялото това нещо с групата, но се скарахме." Очевидно това се отнася до лидера Барни Рос - човека на Слай. Негови колеги са Джейсън Стейтъм, Джет Ли, Долф Лундгрен, Ранди Котюр и Тери Крюз. За третата част Слай успя да привлече още нови супер мачовци - Харисън Форд, Антонио Бандерас, Уесли Снайпс, Келси Грамър, Келън Лъц. С тях е и ММА шампионката Ронда Руси, единствената жена сред юнаците с железни нерви и юмруци. Вижда се, че мацката бие със здрави крошета момчета в нещо като бар в Лас Вегас.

Още щом тръгна пиратското копие на "Непобедимите 3", то за няколко дни събра 200 000 тегления от потребители - само 42 216 от тях в САЩ. Това е най-сваляното нелегално копие на филм след "X-Men", коментира сайтът Computerworld.com. Трудно е да се изчисли, но вероятно досега повече от 2 милиона потребители са гледали филма. А в него има безкрайни юмручни боеве, дръзки каскади и десетки експлозии. Изглежда момчетата са взривили доста изоставени складове у нас. Движещи се влакове пробиват бетонни стени, докато са преследвани от хеликоптер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай