Мария и Алекс са най-добрите водещи

Мария и Алекс са най-добрите водещи | StandartNews.com

Театър "София" излъчи две отличнички - Лилия Маравиля и Силвия Петкова
Церемонията "Жена на годината" събра светски дами и господа от различни жанрове

Грациозни красавици, атрактивни двойки, шикозни тоалети, позитивни емоции и много награди бяха в сценария на поредната церемония "Жена на годината" на списание "Грация". Най-интересните еви от различни сфери на живота бяха отличени в 11 категории в "Парадайз център" - като десерт на конкурса, чието мото беше "Природата в нас - завръщане към началото". Неслучайно още при старта беше припомнено, че сме се откъснали от корените си и присъстваме като гости на планетата - често нахални и неканени, тъпчещи нейния зелен килим с калните си обувки.

За отличничка на сцената беше обявена Лилия Маравиля - след "Икар"-а за "Госпожа министершата" и след титлата "Театрал на годината". "Всъщност най-много искам да бъда добър човек, добра майка и добра съпруга", сподели красавицата, която скоро би трябвало да видим като жена на Михаил Билалов в семейната сага "Връзки" по bTV. Трупата на театър "София" има още една шампионка - Силвия Петкова. Тя пък беше призната за победителка заради своята даскалица в "Революция Z". Йоана Темелкова, любимият й Мартин Гяуров и Дария Симеонова аплодираха бурно колежката си. Силвия обаче все така отказва да сподели кое е новото й гадже и дали все още жали за любовта си с Калин Врачански. В категорията "тв водещи" като номер едно се класираха Алекс Раева и Мария Игнатова, които действат комбина в "X фактор".

Призът за телевизионна публицистика отиде при репортерката на bTV Десислава Ризова, която си пожела нови горещи дестинации като Украйна.

При спортистките триумфираха грациите от ансамбъла по художествена гимнастика - пластиката им поднесе капитанът на "Лудогорец" Светослав Дяков. Надпреварата при музикантките спечели миналогодишната звезда в "Х фактор" Жана Бергендорф - така отборът на Маги Халваджиян се разписа три пъти.

При бизнес лъвиците първа е Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка. Наградата й бе връчена от Илияна Захариева, директор "Корпоративни комуникации" в Мтел, генерален спонсор на събитието.

За най-ярко лице в модата бе определена Нора Шопова, а сред дизайнерките - Mила Атева. Извън класацията за най-изискана и хармонична двойка сред публиката бяха обявени д-р Ангел Енчев и нежната му половинка Теди Велинова.
Дидо от Д2 връчи отличието в категория "общество" на Албена Алексиева и Елка Коджабашева, създателки на фондация "Очи на четири лапи" - дейността й включва обучение на кучета водачи за незрящи. Специалната награда за инициативност отиде при Мария Петкова от фондация "Лале", а отличие за смелост получи Меглена Антонова от "Гринпийс". Драго Симеонов и Ива Дойчинова бяха водещи на церемонията. По същото време на Острова Тилда Суинтън беше избрана за "Жена на годината" от мъжкото списание GQ. 54-годишната звезда споделя, че преди да стане прочута актриса, е печелила от залагания на коне.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай