Ласкин става режисьор

Ласкин става режисьор | StandartNews.com

Уморих се от сцената, канили са ме и в политиката, призна актьорът

"Слизам от сцената, уморих се 22 години да съм все в главната роля. Ще съм режисьор" обяви Иван Ласкин пред Мон Дьо по Нова тв и не изключи възможността да влезе в политиката. "Ако се случи, ще е в дясна или патриотична организация. Канили са ме от различни партии. Много харесвам Йорданка Фандъкова. Бих я подкрепил винаги. Аз съм патриот. Не искам да ни се изгуби държавата. Искам да живеем добре. Аз не се бунтувам. Искам да сме единни, да не се мразим. Хората са добри. Българинът е изключителен човек, състрадателен", каза още той.

Иван внесе пределна яснота и по един въпрос, по който непрекъснато се пише какво ли не за него. Призна, че преди е пиел много, но сега положението е далеч по-добро и вече не прекалява с чашката. "Пия точно толкова, колкото един средно статистически български ловец. Въобще не ме интересува как хората ще ме запомнят, интересува ме как ще ме запомнят децата ми", добави Ласкин.

Актьорът се просълзи, като разказа за дядо си, на когото е кръстен. За момчето той е бил като баща. Никога не му се карал, като чупел прозорци, а ги сменял. "Любовта на семейството е най-важното нещо. Когато Александра загуби майка си, яз я прегърнах силно. Защото тя излизаше от дом, в който са я прегръщали, а той вече беше тотално празен", обясни Иван начина, по който е помогнал на своята половинка да преодолее болката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай