Къде стават най – добрите партита

Уебсайт показа десетте най – добри клуба в света

Къде стават най – добрите партита | StandartNews.com

Излезе класация за най – елитните нощни клуба в света. Тя е на страницата DJ Tech Reviews. Оказва се, че тяхните местонахождения преобладават предимно в Европа

Нощните заведения, които уебсайтът е наредил на почетната стълбичка – топ 7 са подбрани по такъв начин, че да се погрижат за най – изтънчените вкусове в сферата на всякакъв тип музика пускана от DJ. Можете да избирате от приятна, лежерна вечер с подбрана плейлиста, до Рейв парти.

Нощните заведения са в различни точки на света.

Клубът, с който ще ви запознаем днес е Green Valley, Камбориу. Той се намира в Бразилия

Създателят му е Едуардо Филипс и е отворен през 2007 . Той не е просто собственик, а е посветил голяма част от живота си на GV. Филипс иска да създаде разнообразието от дървета, които се намират около комплекса с изискано място за танци. заведението   е с 16 години история.

GV е  клуб, на открито, който се намира в бразилския курорт Balneário Camboriù

Над дансинга на заведението има навес, а зад него можете да зърнете тропическа гора. Срещу  вас са  DJ-ят и неговия екип на висока сцена, а ръцете на всички са вдигнати нагоре с вълнообразни движения,  защото партито е страхотно!

Клубът има няколко VIP салона, като  около него има ситуирани 3 езера.

Най – известните имена в електронната музика, които са правили грандиозни партита там са : Fatboy Slim, Sven Väth, David Guetta и Paul van Dyk.

Клубът е посещаван, както от местни, така и от туристи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай