Изненада от Стефан Вълдобрев

Събитието ще се проведе на 5 декември

Изненада от Стефан Вълдобрев | StandartNews.com

Броени дни остават до Коледния концерт на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени", който ще се проведе на 5 декември в зала 1 на НДК.

Поради големия интерес организаторите пуснаха и допълнителни билети. Наред с всичките големи хитове, специално за концерта групата ще представи седем чисто нови неиздавани и неизпълнявани досега песни, които ще бъдат част от предстоящия им албум.

"Не мисля, коя от новите песни ще стане популярна, а мисля какво искам да кажа с тях. Когато бяха драсканици по тефтерите, представляваха едно нещо. По време на репетициите, станаха друго. А в момента, след записите, са нещо съвсем различно. Удивителен е този процес и всеки път се вълнувам от него - да видиш материализирана новата песен пред себе си. Нямам търпение за срещата ни с публиката", споделя Вълдобрев.

Посоката отново е иронично-меланхоличен пост рок, а заглавията почти подсказват и темите на песните: "Въпроси", "Оцет ли пи, лимон ли яде?", "Черно-бяло Черно море", "Три патрона, пистолет и икона", "Вдъхновение", "Заедно сами".

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай