Графа става екшън герой

Партньор на Кидман играе луд мултимилионер в "Корпус за бързо реагиране 2"

Графа става екшън герой | StandartNews.com

София. Втората част на "Корпус за бързо реагиране" започна с пълна пара и много екшън в нощна София. Този път в лентата ще влязат и актуални музиканти. Графа ще играе себе си в много решителен момент в края на екшъна. Били Хлапето и рапърът Лексус също ще се разпишат с по роля. Култовият герой на Башар Рахал търпи развитие и ще го видим като таен агент на чуждите служби. Диана Любенова се омъжва за шейх, защото съпругът й Георгиев, изигран от Мариан Вълев, беше премазан от автобус в първата серия. Дали ще се появи отново на големия екран, продуцентите пазят в тайна, но има нишан.

Те обаче могат да се похвалят със световна звезда - Филип Диленси, който си партнира в съвсем пресния филм на Никол Кидман "Грейс от Монако", е приел да участва в лентата. Той ще бъде луд английски мултимилионер, който иска да си има атомна бомба. Вероятно ще я сглоби безработният бг учен, на когото плът и кръв придава Китодар Тодоров. Диленси се навил да снима почти без пари заради експеримента и понеже го бива и като сценарист, дал няколко свежи идеи на авторите.

Ще има взривове на микробуси край Ихтиман, гонки с коли из столичния мол и много снимки на летище София, каза продуцентът на филма Емил Симеонов.
Боряна Колчагова

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай