Филип Диленси доведе гадже за премиерата на "Корпус"-а

Влюбен съм в България, призна американският актьор

Филип Диленси доведе гадже за премиерата на "Корпус"-а | StandartNews.com

София. Суматоха на n-та степен цареше във вторник вечер в Синема сити за дългоочакваната премиера на "Корпус за бързо реагиране: Ядрена заплаха".

Комедията, в която се вихрят куп родни актьори, събра приятели и почитатели на Башар Рахал, Диана Любенова, Васко Мавриков, Евгени Будинов, Карла Рахал, Ивелин Найденов... Прочутият английски актьор Филип Диленси, който играе злодея в лентата, пристигна с приятелката си Кейти Донълн и обясни, че просто е влюбен в България. Когато през лятото снимал у нас, успял да се разходи и да разгледа хубостите на родината ни. От кухнята ни е направо очарован. "Сигурен съм, че ще има и трета серия и силно се надявам пак да ме поканят да играя, работи се чудесно с тези хора", каза той пред "Стандарт". Диленси, който последно снима с Никол Кидман, съжали, че има само два дни у нас и не може да се наслади на туристическа разходка из София. Вчера екипът пое за Благоевград, за да мине вкупом и там по червения килим.

Юлиан Костов, който играе дясната ръка на Диленси в лентата и стана известен и като един от участниците в риалитито "Африка: звездите сигурно са полудели", изпусна първата прожекция в София. Той е в Лондон на кастинг за мащабна холивудска продукция, издадоха негови авери. Башар Рахал позакъсня, защото снимал "Следващият, моля". Той се появи гладко избръснат и в добро настроение. Сестра му Карла беше придружена от най-верния кавалер - сина й Матю. Евгени Будинов, който играе култовия образ Гецата в "Корпус"-а, дойде след представление със съпругата му.

Васко Мавриков, шефът на сдружението, пристигна с цялото си семейство - Валя и двете им момиченца. Дичо се появи, скрит в качулка и с приятелката си Карина. Георги Стайков пък беше соло, защото съпругата му Асения била заета с децата, а той следи изкъсо развитието на родното кино и за нищо на смета не би пропуснал премиерата. Продуцентът на куп риалитита Ники Николов закова погледите с младо гадже. Боряна Братоева, която се прочу със "Седем часа разлика", също беше с любовна половинка.

Звездите от екшъна утре ще имат среща с почитатели в Русе. Идейните вдъхновители на филма вече имат представа за какво ще се разказва в третата част, а на Графа ще бъде поверена по-голяма роля. "Надявам се, че киноманите ще оценят "Корпус"-а и ще го гледат.

Въртят се много американски заглавия с безсмислен екшън, който забравяш още преди да си излязъл от салона. А ние предлагаме качество", каза продуцентът Емо Симеонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай