Бахаров, Карамазов и Вергов играят в „Тара-ра-бумбия”

Бахаров, Карамазов и Вергов играят в „Тара-ра-бумбия” | StandartNews.com

Утвърдените звезди на театъра Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов играят днес в Благоевград. На сцената в зала „Пейо Яворов" в 20,00 часа ще излязат трима приятели - Марк, Серж и Иван, които ще търсят баланса между откровението и лицемерието в името на дружбата, а това ще доведе до поредица от комични обяснения. Постановката „АРТ" от Ясмина Реза и режисьор Антон Угринов провокира напрежение в мъжкото приятелство, но не както се очаква, породено заради жена, а от закупуването на модернистична картина.

Забавните моменти и отличната актьорска игра на Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов се допълват от сценографията на Никола Тороманов и музиката на Калин Николов. Спектакълът е част от театралния фестивал „Тара-ра-бумбия".

Също днес, но от 18.00 часа на голяма сцена на ДТ „Никола Вапцаров" излиза красивата и талантлива Луиза Григорова, добила популярност с ролята си на Алекс в българския сериал „Стъклен дом". Този път актрисата играе в „Евридика в подземния свят". Драматичен театър - Пловдив ще „порази въображението" с постановката от Сара Рул, с режисьор Стойко Мурджев.

Цикълът от мистерия и комедия в територията за млад театър „Тара-ра-бумбия" ще бъде затворен от „Траевремене" от Радослав Чичев. Изненадата е мястото на провеждане на постановката - на последния етаж на LARGO Mall. Началото на постановката с режисьор Ида Даниел е 22.00 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай