Ан Хатауей подивява в карантина

Гледаме най-новия филм с носителката на "Оскар", посветен на локдауна в Лондон

Ан Хатауей подивява в карантина | StandartNews.com

През февруари е стрийминг и телевизионната премиера на оригиналния пълнометражен филм на HBO с Ан Хатауей – "Локдаун", който е заснет миналата година и според критиците дава едно много реалистично усещане за първите месеци на пандемията. Лентата ще бъде излъчена по стрийминг платформата на телевизията - HBO GO. Режисьор е Дъг Лайман. В лентата Хатауей си партнира с Чиуетел Еджиофор.

Сюжетът разказва за Линда и Пакстън, които току-що са се разделили и се намират на труден кръстопът, когато се оказват затворени под един покрив заради задължителния локдаун в Лондон. Новите отговорности на успешния диектор на маркетингова агенция Линда я оставят разочарована от корпоративния свят, а творецът с криминално минало Пакстън е в принудителен отпуск. С помощта на поезия и обилно количество вино, опитите да съжителстват в мир и разбирателство им напомнят какви свободни души са били някога. Ненадейно получават възможност да задигнат изключително скъп диамант и това ги опиянява. Един изкусителен филм с много обрати, в който Линда и Пакстън ще заложат на партньорството си с надеждата да променят живота си.

В селекцията от родни продукции на стрийминг платформата влиза филма на Станислав Тодоров - Роги "Дъвка за балончета". Звездният каст включва Иван Юруков, Теодора Духовникова, Жорета Николова, Валентин Ганев. Сюжетът разказва за Калин - талантлив рекламист, който на 35 години, тотално отегчен от живота. Биляна, също на 35, е авантюристка, която все още не знае какво иска от живота. Като деца двамата са участвали в щура банда приятели, която всеки ден се впуска в различни приключения. Съвсем по детски Биляна и Калин си обещават да се оженят, когато пораснат, но водовъртежът на живота ги разделя. Двамата се виждат случайно 25 години по късно и през петте дни, които прекарват заедно, си спомнят детството, мечтите и отдавна забравеното обещание.

Зрителите на стрийминг платформата ще могат да се насладят и на редица оригинални документални продукции. Петте заглавия, който не бива да се пропускат са: "Дамата зад "Дейл" - за предприемачa Елизабет Кармайкъл и мистерията около нейната идея за автомобил с три гуми; "Жизнени показатели", който проследява в три епизода реални случаи на Ковид-19 през човешката призма на пациентите, семействата им и медицинския персонал; "Фалшива слава" – документална поредица-експеримент с обикновени хора, които показва как някой може да бъде изкуствено направен влиятелен инфлуенсър; "Черно изкуство: В отсъствието на светлина" представя едни от най-значимите афроамерикански творци днес, а четвърти сезон на документалната поредица за медийната компания Axios отново третира актуални проблеми с документални видеа и ексклузивни интервюта. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай