13 000 аплодираха Трите мечки

"Трите мечки" се нарича арт компанията на Вергов, Бахаров и Карамазов

13 000 аплодираха Трите мечки | StandartNews.com

Вергов, Бахаров и Карамазов се завърнаха от щур маратон с хитовите си спектакли

След края на националното си турне Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров теглиха чертата и направиха впечатляваща равносметка. Актьорите са обиколили 15 града, изнесли са 18 представления, гледани от 13 500 зрители.
Така топспектаклите им "Спанак с картофи", "Арт" и "Дакота" са се сдобили с нови фенове. Те ще бъдат аплодирани от останалата част на България през есента. И тримата обаче признават, че не са очаквали подобен успех. "Чак леко си завиждаме - имаме най-вдъхновяващата публика", коментират момчетата. "Тайната на успеха е безсънни нощи, кражби, измами, подкупи", майтапи се Вергов. Владо е големият организатор. "Той работи неуморно и заслужава този успех. Юлиан беше просто шофьор, а аз... изобщо не знам защо бях на това турне", шегува се и Бахаров.

След всяко представление те са се срещали със зрителите и са раздавали автографи. Захари научил нещо много важно - най-актуалното обръщение в България е "брат". "Тръгна преди години от Северозападна България и сега се разпространило из цялата страна. Нямаше да е толкова странно, ако основно на "брат" не си говореха момичетата. Из цяла България нормални, добре изглеждащи момичета си викат една на друга "брат". Много е забавно", не може да повярва Захари. След като стана ясно, че хората в цяла България искат да гледат театър, момчетата готвят и есенно турне. "Ще обиколим България надлъж и нашир. И след това ще отидем и при българите, които живеят в Европа", кани се Владо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай