Поли Карастоянова разкри кога държавата ще си е свършила работата за Бранд България

Тя подчерта ролята на биоземеделието и качествата екологична храна

Поли Карастоянова разкри кога държавата ще си е свършила работата за Бранд България | StandartNews.com

Бранд България означава природни, културно-исторически чудеса, съчетани с елементи от бита и традициите, които говорят на света с разпознаваеми имена. Не всички знаят историята на Колизеума в Рим, но всички разпознават италианската кухня – пастата, пицата. Това каза изпълнителният директор на Националния борд по туризъм д-р Полина Карастоянова по време на 17-ия Коледен форум на „Стандарт” от най-голямата национална кампания в подкрепа на агробизнеса „Да! На българската икономика”. Д-р Карастоянова подчерта ролята на биоземеделието и качествата екологична храна в развитието на Бранд България.

ВИЖ ОЩЕ: Славка Бозукова: Нови агрополитики за преодоляване на демографската криза

Когато „Девин” стана разпознаваема марка в света като „Сан Пелегрино” или „Евиен”, тогава ще каза, че държавата си е свършила работата, категорична бе д-р Карастоянова. Защото работа на държавата е да обединява на секторно и национално ниво наши характеристики и да ги представя на света. Държавата ще си е свършила работата, когато Перперикон и Царевец станат разподнаваеми като Акропола и Колизеума,, каза Полина Карастоянова.

ВИЖ ОЩЕ: Александър Йоцев: Земеделието с фокус към пазара

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Margo
преди 2 месеца

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox

Откажи