Lidl предлага близо 130 премиум продукта за Великденската трапеза

Сред селекцията се отличават и продукти от български производители

Lidl предлага близо 130 премиум продукта за Великденската трапеза | StandartNews.com
  • Празничната селекция на Deluxe и Favorina е налична във всички магазини на веригата в страната

Специална селекция от близо 130 продукта на собствените марки Favorina и Deluxe предлага Lidl за предстоящия Великден. Празничният асортимент е наличен във всички 107 магазина на веригата в страната.

Клиентите могат да избират от богатата гама шоколадови фигурки за малки и големи на Favorina. Разнообразие от шоколадови яйца и фигурки, бонбони, козуначени десерти и сладки предлага марката за предстоящия Великден.

Различни видове сирена, пастети, месни деликатеси и гурме десерти пък са само част от празничните предложения на Deluxe. Сред премиум селекцията се отличават продукти и от български производители. Специално предложение е пресният кашкавал с гюбек и трюфели от линията Deluxe на „Йотови ООД“. А, любителите на балансираното меню могат да открият и интересна алтернатива – оцет от пчелен мед, родно производство на „Веда ООД“ под същия бранд.

Приложението Lidl Plus пък допълва празничното настроение със специална великденска игра

С нея потребителите могат да спечелят допълнителни купони. Във всяка брошура до Великден ще има „скрити“ 3 QR кода, които клиентите трябва да открият. Те могат да ги сканират от качването на брошурата онлайн в четвъртък до края на календарната седмица, за която е валидна брошурата. Необходимо е само да отворят приложението, да влязат в секцията „Купони“ и да щракнат върху камерата в горния десен ъгъл на екрана, за да сканират откритите кодове. Спечелените купони са за различни продукти и могат да се използват еднократно в рамките на една седмица след сканиране. За да се възползват от тях, потребителите трябва само да ги активират преди пазаруване и да сканират Lidl Plus картата си на касата .

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай