ВИДЕО: Да получиш неочакван сватбен подарък от Maroon 5

ВИДЕО: Да получиш неочакван сватбен подарък от Maroon 5 | StandartNews.com

Как бихте реагирали, ако Maroon 5 се появят изненадващо на вашата сватба? Е, това усещане познават булките, младоженците и гостите на няколко сватби, на които Адам Лавин и компания се появиха непоканени, като част от заснемането на новия им музикален клип към песента "Sugar".

Музикантите от бандата, облечени в официални костюми, посетиха неочаквано различни сватби и направиха незабравим "големия ден" за всички шокирани присъстващи, като изпяха новото си парче.

Песимистично настроените потребители на платформата за видео споделяне Youtube смятат, че цялото нещо е постановка, но репортерката на "E! News" Корин Хелър е на друго мнение.

"Новини около това как бандата се е появила на сватбата на двойка от Лос Анджелес изтекоха миналия месец и стана ясно, че музикантите са заснели изненадващите си изпълнения за свой музикален проект", пише тя.

Ето на това му се казва сватбен подарък! Почувствайте и вие натуралната емоция, струяща от видеото, и внесете "малко сладост в живота си", както пее Адам:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай