Въвежда се специална организация за концерта на Aerosmith

Въвежда се специална организация за концерта на Aerosmith  | StandartNews.com

София. От "София Mюзик Eнтърпрайсис" и Столичната община съобщиха за предприемането на специални мерки за концерта на Aerosmith в България. Стивън Тайлър и компания ще дойдат за първи път у нас на 17-и май ще "взривят" стадион "Локомотив".

Шоу-програмата обещава да бъде грандиозна, подплатена е с впечатляващи пиротехнически ефекти и огромни видеоекрани, а на грандиозната сцена с ширина над 35 метра ще чуем за първи път у нас класики като Crazy, I Don't Wanna Miss a Thing, Love In An Elevator, Dream On, Livin' On The Edge, Walk this Way и Sweet Emotion.

С цел да се улесни достъпът на феновете до стадиона на всички входове ще бъде монтирано допълнително осветление.

Специалните мерки предвиждат още работното време на градския транспорт в столицата да бъде удължено. За линия 2 на метрото от "Обеля" до "Лозенец" това ще бъде с около 40 минути, като в този период ще бъде увеличен броят на мотрисите и те ще се движат на по-кратки интервали. Работното време на автобусни линии 85 и 108 също ще бъде удължено, а интензитетът на движение ще бъде увеличен. Ще бъдат осигурени и допълнителни безплатни автобуси за извозване на всички зрители от стадиона до метростанции "Хан Кубрат" и "Мария Луиза".

"София мюзик ентърпрайсис" съвместно със Стоков базар "Илиянци" ще подсигури и по-дълго работно време и на платения паркинг на базара. Той е с капацитет 1000 коли и ще работи по време на концерта и поне час след приключването му.

Преди Aerosmith на сцената ще се качат музикантите от D2, които ще се качат на сцената в 20,10 ч. Очакванията са Стивън Тайлър и компания да се появат около 21,10 часа, като шоуто им ще продължи поне два часа. Очаква се концертът да приключи към 23,15 ч.

Концертът на Aerosmith е в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата през 2019 г. Билетите за него на цени от 70 до 150 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай