Лео с първа песен на майчин език

Лео с първа песен на майчин език | StandartNews.com

Лео Бианки направи първата си песен на майчин език. Парчето, което се казва "Se Torno", бе пуснато в сайта за видео споделяне YouTube точно в 20 часа на 4 април.

"Se Torno" е втората поред биографична песен, която Лео пише, след като преди няколко месеца разказа за бурните си тинейджърски години в парчето "Приятели". В нея той разказва за живота си в малкото градче Анкона и какво го е накарало да тръгне от Италия към България.

"Родният ми град е много малък и откакто се помня ми беше тесен. Знаех, че имам талант, но ако остана в Анкона и в квартала, няма да постигна това, което искам", споделя усмихнатият певец.

Лео разказва за Италия на фона на София, става янсо от клипа. "Този град даде много на един италианец – работа, музика, радио и телевизия, и разбира се две прекрасни българчета – моите близнаци", допълва той.

"Кръстих я така, защото в моя роден град, местните хора ме приемат като посланик на Анкона в чужбина, пишат за мен по вестниците и прославям градчето", споделя Лео за
"Se Torno" или "Ако се върна".

Клипът към Se Torno е дело отново на Радостин Събев-Шошо, който този път е избрал за сцена на снимките центъра на София, а видеото е в подчертано ърбън стил. Музиката е на Денислав Принов – Southy, а песента по традиция е записана при приятеля на Лео Бате Пешо в Studio Buster.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай