Енрике донесе латино романтика в София

Енрике донесе латино романтика в София | StandartNews.com

Поп звездата Енрике Иглесиас посети за втори път България, а латино ритмите му завладяха хиляди сърца. Столичната зала Арена Армеец едва побра всички фенове на изпълнителя. 

В синхрон с името на турнето - Sex and Love, Енрике донесе любов в София. По време на двучасовото му шоу две дами казаха "да" на половинките си и сложиха годежни пръстени. 

По традиция Иглесиас избира фенка от публиката, на която да посвети изпълнението на своя вечен хит Hero. Този път обаче звездата качи на сцената момче  - Иван от Пловдив. И докато публиката беше объркана от този избор в първия момент, се оказа, че това ще е емоционалният пик на вечерта. 

Иван привлече вниманието на Енрике с плакат на испански, гласящ: "Енрике, моля те, помогни ми да предложа брак на приятелката си". Развълнувана до сълзи, приятелката на Иван - Нели, му каза "да" под аплодисментите на хиляди. Пловдивската двойка скрепи обещанието си, като изпълни заедно с Иглесиас песента на Бен Кинг Stand by me.

Hero на Енрике също развълнува не само дамските сърца и даде смелост на още един мъж да предложи брак на половинката си. Под звуците на чувствената балада се чу второто "да" за вечерта, а аплодисментите и за влюбената двойка, и за Енрике не стихнаха дълго. 

Светлинно шоу, завладяващ ритъм, уникално сценично присъствие и "Наздраве!" на български - с това концертът остана в съзнанието на много фенове. Самият Енрике също се поддаде на емоцията в залата и сподели историята зад една от най-нежните си песни - той разказа на българската публика за тежък период на раздяла с приятелката му Ана Курникова, която е  вдъхновила чувствената бачата. 

"София, вие заслужавате най-доброто!", гарантира Енрике на българските фенове. И обеща да се върне у нас за трети път. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай