Българи в очакване на "Евровизия": Успех, Поли Генова

Българи в очакване на "Евровизия": Успех, Поли Генова | StandartNews.com

Гледайте на живо ТУК

Хиляди българи у нас и по света тръпнат в очакване на финала на "Евровизия 2016". Грандиозното шоу започна в 22 часа в Стокхолм и ще бъде предавано на живо по БНТ и БНТ HD.

"Успех, Поли, ти ще спечелиш", "Стискаме палци на Поли", "България на първо място", "Този път ще ги разбиеш, Поли!!!". Това са само част от коментарите на много българи в социалните мрежи. Певицата се радва на голяма подкрепа както в страната, така и в чужбина.

Поли Генова ще представи страната ни с песента "Ако любовта беше престъпление"/ "If love was a crime". Тя ще излезе на сцената под номер 8. Тя ще се бори за първото място с представителите на още 25 държави- 20-те победители от полуфиналите, домакините от Швеция и "голямата петорка" (основателите и главни спонсори на конкурса) - Великобритания, Германия, Испания, Италия и Франция.

"Изключително сме развълнувани и горди от огромната подкрепа за нашия екип и Poli Genova / Поли Генова! Всичко това ни мотивира да да вложим още повече усилия на финалната права! Нека покажем на всички, че можем. И най-вече да покажем на самите себе си!", написаха от BNT Eurovision Bulgaria във Фейсбук няколко часа преди старта.

Тази вечер още една българка ще бъде видяна от над 250 милиона зрители по цял свят. Това е Анна Ангелова, която ще представи българското гласуване тази вечер, съобщиха от БНТ.

Голямата американска звезда Джъстин Тимбърлейк ще пее на финала на песенния конкурс.

КАК ДА ГЛАСУВАТЕ 

Всички държави-участници в "Евровизия" могат да гласуват на финала. Това са Армения, Австралия, Австрия, Азербайджан, Белгия, Хърватия, Кипър, Чехия, Франция, Грузия, Германия, Великобритания, Унгария, Израел, Италия, Латвия, Литва, Малта, Полша, Русия, Сърбия, Испания, Швеция, Холандия и Украйна.

Гласуването започва след последната, 26-та песен – Армения. Времетраенето му е 15 минути. Може да бъдат изпратени до 20 SMS-а от един телефон, да се гласува чрез телефонно обаждане или чрез специалното приложение, което може да се изтегли от app.eurovision.tv (не е активно за България).

Вижте номера на песента, която харесват (Поли е с номер 8) изписан на екрана от страна на местната телевизия, която излъчва конкурса.

Зрителите от Великобритания могат да гласуват само с телефонно обаждане на изписания на екраните номер, както и чрез специалното приложение на конкурса.

Внимание:

1. Трябва да гледате местна телевизия, която излъчва конкурса. Цялата информация можете да намерите тук: http://bit.ly/1NrqGG7 или на сайта на Поли Генова.

2. В някои държави финалът се излъчва на друг канал в сравнение с полуфиналите.

3. Там, където има активни телефонни линии за гласуване, трябва само да натиснете 8, а не 08. При изпращането на SMS-и няма значение какъв дали ще включите 0, или не.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай