Петък,

Oще повече плюсове за потребителите на Lidl Plus от днес

От: Стандарт -
342
Oще повече плюсове за потребителите на Lidl Plus от днес
A
A
A
  • 100  ваучери х 500 лв. очакват късметлиите, използващи приложението  Lidl Plus до 19-ти септември

От днес 100 от потребителите на Lidl Plus имат шанс да спечелят ваучери за пазаруване на стойност 500 лв. Късметлийските награди са още един плюс за ползващите приложението да получат повече от любимото си във всички 107 магазина на веригата.

С всяка покупка за поне 25 лв. в периода на кампанията  от 16-ти август до 19-ти септември, ползващите Lidl Plus имат шанса да спечелят 100 ваучера за пазаруване по 500 лв. За да опитат късмета си, е необходимо да сканират своята Lidl Plus дигитална карта на касата и да активират участието си в самото приложение, с което при всяка покупка от 25 лв и нагоре, автоматично се получава покана за участие в играта директно през приложението чрез бутон „Активирай“. Нови участия се печелят само в рамките на 1 касов бон, като приложението няма да сумира покупки от два отделни касови бона.

Ако касовата бележка е за 50 лв., потребителите ще имат две възможности за участие, а при покупки за 75 лв. – съответно три възможности за активиране. Броят на участията е неограничен в рамките на периода на играта при обявените условия.

В първия работен ден на всяка седмица ще бъдат изтегляни по 20 печеливши, които ще получат един от 100 ваучера за пазаруване на стойност 500 лв. Имената на късметлиите ще бъдат обявявани най-късно в сряда на съответната седмица.

Апликацията на Lidl стартира през есента на миналата година и още в първата седмица приложението стана най-сваляното в App Store и Google Play. От пролетта тази година приложението вече е налично и в Huawei AppGallery.

С Lidl Plus потребителите ползват допълнителни предимства, надграждащи всички останали промоции и отстъпки, които веригата традиционно предлага в магазините си. Приложението постави началото и на партньорска програма през март, благодарение на която потребителите могат да се ползват още допълнителни отстъпки и преференциални оферти в OMV България, застрахователният брокер SDI, онлайн платформата с уроци Уча.се, Софийската опера и балет и платформата за фото книги Pixi Photobooks.

Пълните условия на кампанията са публикувани на lidl.bg/100x500


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com