На Стройко 2000: Спалня става на маса с кресла

Фирми дават отстъпки до 50% по време на изложението в НДК

На Стройко 2000: Спалня става на маса с кресла | StandartNews.com

София. Традиционни отстъпки до 50% предлагат фирмите участнички по време на пролетното изложение Стройко 2000, което е отворено до 1 април в НДК в София. Освен да спестят от разходите за ремонт или обзавеждане, посетителите могат да разгледат новите предложения на над 250 участника. За първи път през последните 5 години изложителите са повече в сравнение с предходното издание, каза Ева Гочева от организаторите на Стройко 2000. Близо 20% от фирмите, които се представят традиционно на външната площ пред НДК, обаче са се отказали от участие на изложението. Причината е в поискан в пъти по-голям от първоначално договорения депозит от страна на Столична община, обясни Ева Гочева. Тя заяви, че това е провалило планирани с месеци участия. Част от компаниите се преместиха в сградата, но други павилиони и продукти не могат да се покажат вътре, обясни Гочева.

Мултифункционални мебели, които могат да променят предназначението си, са само част от атрактивните предложения, които могат да се видят в НДК. Македонски дизайнери продават по цял свят мебелите, превръщащи се от спалня в холна гарнитура с маса и кресла. Освен за Европа тези мебели се изнасят за Нигерия, Гана и Колумбия. Щадящи здравето и допринасящи за здрав сън, правилна обмяна на веществата и кръвообращението са представените луксозни водни матраци. Цената им е от 2 хил. до 12 хил. лв., а предимството им е, че всеки се изработва ръчно според телесния индекс на конкретния клиент. Гаранцията им е между 15 и 30 г., като матраците запазват ползата си дори при отслабване или напълняване на клиента.

Слушаме хитове от абсорбатора

Абсорбатор, който пуска любимата ви музика, докато готвите, е само едно от предложенията за дизайнерски уреди, които можете да намерите на изложението Стройко 2000. Абсорбаторът е съвместим с всички продукти на Епъл и се управлява изключително лесно с дистанционно. Няколко компании предлагат и ръчно изработени кухненски аксесоари, които могат да направят деня на всяка домакиня много по-приятен и ползотворен. Сред уредите, които пестят време и усилия на дамите, са и печки, чиито фурни се почистват сами само с помощта на чаша вода, оставена на 60 градуса за 24 минути в печката.

Вдигат дом ол инклузив

"Ол инклузив" пакет за изграждане на нова къща е сред най-новите продукти на Ксела България, съобщи мениджърът ключови клиенти на компанията Борислав Дивизиев. Предложението е предназначено за онези, които искат да се сдобият с качествен нов дом, без да се занимават с бюрокрация и различни изпълнители. Компанията предлага като посредник проектиране, строителство с качествени материали, придвижване на документи и помощ за отпускане на банков кредит на клиентите, които изберат един от специалните дизайни на къщи, включени в пакета. Домовете са енергийно ефективни, могат да бъдат изградени за изключително кратки срокове, лесни са за поддръжка, а цените им започват от 320 евро на квадрат за цялостна услуга. Собствениците трябва само да имат собствен терен и виза за проектиране. Включването към доставчици като ВиК и ЕРП остава за новодомците, но и това може да се поеме от фирмата срещу допълнително заплащане. Цената за новия дом може да падне при избор на по-нисък клас материали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай