Германци откриха нова форма на туризъм за инвестиране в България

Най-големият позитив на страната ни в сферата на туризма е отличното качество на разумна цена

Германци откриха нова форма на туризъм за инвестиране в България | StandartNews.com

„България има възможността за заеме място в специфичната ниша на семейния туризъм. Ние сме отворени да открием нови, подходящи за семейни почивки места в България, като Обзор например. Готови сме да инвестираме много в дестинация България“, обяви Джо Сайп, директор в компанията Der Touristik, по време на работна среща с министър Зарица Динкова в рамките на туристическото изложение ITB в Берлин.

Сайп заяви също, че най-големият позитив на страната ни в сферата на туризма е отличното качество на разумна цена. „Аз вярвам, че може да постигнете сериозен успех с представянето на лайфстайл хотели и разкази за уникалните възможности, които могат да открият туристите в страната ви. Това е първата година след Kорона вируса, в която наблюдаваме възстановяване на пазара и е очевидно, че правите много за развитието на България в сферата на туризма“, каза Сайп, като подчерта и приноса за това на програмата рекламиране на Черноморските райони.

„Изключително доволна съм че програмата за Черноморските райони е привлякла вашия интерес и ще продължим нашето успешно партньорство“, каза министър Динкова. Тя подчерта също, че страната ни е готова да инвестира в иновативните методи на маркетинг и реклама.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кирил
преди 1 месец

78% от мъжете биха искали да подобрят сексуалния си живот, ако сте сред тях, трябва да опитате това:--- https://use.my/man

Откажи