Експерт каза как еврозоната ще се отрази на имотния пазар у нас

Според Полина Стойкова вече е достигнат пикът на цените на имотите у нас

Експерт каза как еврозоната ще се отрази на имотния пазар у нас | StandartNews.com

"Българският имотен пазар е добре подготвен за еврозоната. Тук от 20 години цените се обявяват в евро, включително и в нотариален акт се вписват в евро. Има и възможност за разплащане в евро, при желание на страните в сделката. Чисто технически не очаквам да има никакви сътресения." Това коментира пред БНР Полина Стойкова, експерт и директор на компанията за недвижими имоти Bulgarian Properties.

Тя беше категорична, че у нас няма балон при цените на имотите. "Балон няма, има бърз растеж, продиктуван от ковид, от инфлация, от бързо нарастване на доходите. Всичко, което се случва на пазара, има логична обосновка", посочи Стойкова.

Според нея вече е достигнат пикът на цените на имотите у нас.

"В момента имаме един добре стоящ, стабилен пазар на имоти, с налично търсене и отлични условия за сключване на сделки", подчерта брокерката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Иван
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи
Лучо
преди 1 месец

Автомобилните дилъри в цял свят -- teoint.com

Откажи