БГНЕС си партнира с ИНДИПЕНДЪНТ

БГНЕС си партнира с ИНДИПЕНДЪНТ | StandartNews.com

Агенция БГНЕС и най-влиятелната британска медийна група начело с "Индипендънт" сключиха официален договор за партньорство, който влезе в сила на 18-ти май.

БГНЕС е избрана за ексклузивен партньор в България. Споразумението предвижда споделяне на експертизата на британската компания за качествена журналистика и високите стандарти, които тя прилага. Агенция БГНЕС ще има достъп и до съдържанието на британската медия, което ще обогати съдържанието предлагано на нашите абонати и читатели.

Индипендънт ще сподели експертизата си във високотехнологичните си постижения, които те са внедрили в интернет-платформите си.

Споразумението предвижда и обмяна на опит. Първата група от журналисти от БГНЕС вече се намира в Лондон.

Агенция БГНЕС е създадена през 2001 година и обединява три агенции - Новинарска, фото и видео. Тя е 100 % собственост на семейство Нешкови и носи името на Темелко Нешков /1928-2013 г./, който прекара 12 години в титовите лагери в борбата за свободата и независимостта на Македония и защитата на българите.

Нешков бе под закрилата на ООН в Западна Европа през 70-те и 80-те години на миналия век.

Медията ESI работи на гребена на вълната на дигиталните медии като водещите й страници на Индипендънт и Ивнинг стандарт са най-бързо развиващите се качествени нови новинарски страници в Обединеното кралство и в света. Като част от международното развитие на медията ESI, тя предоставя на партньорите си възможността да се възползват от експертността и опита на ESI и да определят ефективно и бързо растежа на своя бизнес.

"Индипендънт" предлага богата панорама от статии, които покриват всички важни новинарски събития.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай