Топ прокурорка с разкрития за подадената оставка и Нотариуса

Невена Зартова каза, че познанството й с Мартин Божанов датира от 2005 г.

Топ прокурорка с разкрития за подадената оставка и Нотариуса | StandartNews.com

Източник: бТВ

Оставка подадох заради напрежението в Софийската районна прокуратура (СРП). Безкрайни проверки, които натоварват работата на колегите и на администрацията. Предпочитам да се оттегля, за да им е по-лесно на колегите. С колегите решихме, че оставките са най-полезни за всички. Това обясни в интервю за бТВ ръководителят на СРП в оставка Невена Зартова.

Имало е 17 прокурорски преписки срещу Мартин Божанов в периода 1998 до към 2017 г. - всички прекратени в негов интерес. Имаше две по-нови жалби срещу Нотариуса - но те са прекратени поради изтекла дановност. Никоя от преписките не е била преразпределяна на колеги прокурори, съобщи Зартова.

След убийството на Нотариуса разбрах какво влияние е имал той. Имал е изключително много контакти със съдии, прокурори и магистрати в съдебната система за влияние. Мартин Божанов е използвал връзките си за въздействие и решаване на преписки, разкри прокурорката.

Невена Зартова каза, че познанството й с Мартин Божанов датира от 2005 г. Той самият се свързал с нея официално.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 2 месеца

Чyвaли ли сте за подобpената фоpмyла на Bиaгpa, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безoпаcна на всяка възраст, а освен това лекува и мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на вcички, подобpи нашия ceкc и cпаcи бpака ни. Eто кaкво пишaт за нея:---- https://do.my/viagra

Откажи