Петък,

Адвокат озадачен! Смайващ коментар за прокуратурата

От: Агенция Стандарт -
2948
Адвокат озадачен! Смайващ коментар за прокуратурата
A
A
A

Това е мафиотски сюжет. Така определи скандала в прокуратурата адв. Ина Лулчева.

Войната в прокуратурата! Доц. Киселова с предупреждение

„Всички бяхме много озадачени. Никой не подозираше, че можем да сме свидетели на такава ситуация. Да се стигне дотам главният прокурор да се оплаче, че е принуждаван от политик да подава оставка със заплахи, зам.-главният да каже, че го е страх, че ще бъде убит, а зам.-директорът на Следствието да каже, че е следен с дрон – това е мафиотски сюжет. Потвърди се политическата зависимост на прокуратурата“, заяви адвокатът в „Лице в лице“.

Скандалът трещи! Гешев отвръща на удара

„В изявлението на Иван Гешев имаше основание да се предположи, че тепърва ще се образуват дела срещу политически лидери. Фактът, че ще се образуват сега, когато отношенията са обтегнати, а досега не – установява политическата зависимост. Това е картина от криминален сюжет с политически трилър“, добави тя.

Война! Сарафов разкри престъпления на Гешев /СНИМКИ/

Според нея прокуратурата с този главен прокурор и неговите заместници не може да продължава.

Извънредно! Голям удар по Гешев

„Новото е, че не подозирах, че ще стигнем до криминално развитие на сюжета. Фактът, че излизат прокурори, които казват, че ги е страх да не бъдат убити, главният прокурор казва, че политици и олигарси искат да го махнат, но искането за оставка е от прокурори – това надминава всякакви очаквания“, посочи адв. Лулчева.

Истина? Бомбастичен разговор между Гешев и Сарафов

„Ако се смята, че досега е крадено и няма дела, стигаме до това – делата не са образувани, защото прокуратурата, главният прокурор и този под него са имали политически протекции и не са искали да действат срещу тях, а сега ще действат, защото политическата дружба се е развалила“, каза тя.

Първи думи от ВСС за Гешев и Сарафов

„Ситуацията дава основание да предположи, че делата ще бъдат за отмъщение и разправа. Моята надежда е, че делата ще бъдат за истински престъпления. Надявам се да не се образуват дела, които да удрят политически противници. Може би прокуратурата ще задейства по сигналите за престъпленията вътре в самата нея. Пак ще напомня за „Осемте джуджета“. Когато правосъдието се осъществява на базата на ненавист и отмъщение, да се надяваме, че то ще бъде обективно е израз на оптимизъм“, подчерта Ина Лулчева.


Всички новини от категория Правосъдие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com