Сугарев: Хората не чуха конструктивни идеи

Сугарев: Хората не чуха конструктивни идеи | StandartNews.com

София. „Хората чуха за подслушвания, как ще бъде опорочен техният вот, а не програми и конструктивни идеи", заяви бившият депутат от Великото народно събрание Едвин Сугарев в предаване по Нова телевизия. По думите му в ключовите институции има държавна сигурност. „Ако се вгледаме- първо сигналите са анонимни, второ- активират се досиета от '99 година и трето – случаят с печатницата в Костинброд", допълни Сугарев.

Според него скандалът с намерените бюлетини „радикално" е променил мнението на всички българи в деня за размисъл. Той цитира проучване на „Сова", според което ГЕРБ са загубили 10 процента от вота, заради случая „Костинброд" . „Ако не беше така ГЕРБ щеше да има мноозинство", категоричен бе Сугарев.

„Като гледам изказванията на официални институции се съмнявам в касирането на изборите", разясни бившият депутат от Великото народно събрание.

Според него в момента сме в патова ситуация, в която единственият шанс коалицията на БСП и ДПС да удържи властта е чрез твърда диктатура. „Ще има лов на вещици. Ясно е, че ще има и гражданско недоволство и протести", допълни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай