Симеон Сакскобургготски изтъкна заслугите на ДПС

Градивен, предвидим и стабилен партньор

Симеон Сакскобургготски изтъкна заслугите на ДПС | StandartNews.com

Симеон Сакскобургготски написа писмо до делегатите на 11 -ата национална конференция на ДПС.  Ето какво се съдържа в него:

До ръководството на Движението за права и свободи и делегатите на 11-ата Национална конференция.

Уважаеми госпожи и господа, 

С тези няколко реда бързам да Ви поздравя сърдечно по случай 11-ата Национална конференция на Движението за права и свободи. Уви, правя го писмено поради поет ангажимент другаде.

По време на мандата си като министър-председател, а и след това в коалиционното управление, което последва, Движението за права и свободи бе един градивен, предвидим и стабилен партньор.

Помня добре как с почетния председател д-р Ахмед Доган и премиера Сергей Станишев в рамките на Коалиционния съвет, който създадохме с часове обсъждахме политиките и действията, търсехме компромисните решения на съвместното ни управление и водени от интересите на държавата. Благодарение на общите ни усилия с постоянство, диалог и умереност България беше приета в НАТО и в Европейския съюз.

Държа да отбележа и успешното сътрудничество между НДСВ и ДПС в международните либерални организации АЛДЕ и Либералния интернационал.

Пожелавам на участниците в Конференцията ползотворна за обществото ни работа!

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай