Ревизоро: Всичко, което ние сме поискали, беше прието

Ревизоро: Всичко, което ние сме поискали, беше прието | StandartNews.com

София. "Всичко, което ние сме поискали, макар и с редакционни поправки и с отстъпки от страна на останалите политически сили, беше прието", заяви от ефира на "Здравей, България" депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров – Ревизоро.

"Около 80% от програмата, която сме представители пред избирателите, е приета от останалите политически сили. Ние днес ще разгледаме окончателния вариант на съгласуваната програма и, ако го одобрим, ще дадем подкрепата си за правителство", каза той. "Тридетният модел е възприет, ще бъде разработена програма - за "Южен поток", за всичко сме се разбрали", допълни депутатът. "Цената, която ГЕРБ и останалите политически сили ще платят, е, че трябва да изпълнят голяма част от нашата програма. Цената, която ние ще платим е да дадем гласове", каза още Димитров. 

Ревизоро коментира и евентуалната кандидатура на лидера на СДС Божидар Лукарски за министър на икономиката. "Аз лично харесвам Лукарски, а на фона на много други кухи лейки, които виждам в обществото, мисля, че е много по-добър от останалите", сподели Димитров, като го нарече "безспорна кандидатура за поста".

В тази връзка и Лукарски сам написа от профила си във Фейсбук: "Имам самочувствието, опита и знанията да поема поста на икономически министър, който е по-скоро мениджърски и координационен, отколкото чисто икономически".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай