Последна седмица за Денков като премиер, предстоят важни решения

Кой от възможните сценарии ще се разгърне - ротация или предсрочни парламентарни избори?

Последна седмица за Денков като премиер, предстоят важни решения | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Днес започва много важна политическа седмица у нас. Последни дни преди да изтекат първите 9 месеца от управлението на ротационен принцип. Правителството, начело с Николай Денков, доброволно ще подаде оставка на 6 март.

Дотогава от „Продължаваме Промяната-Демократична България” трябва да са подготвили анализ за работата на всички министри.

След отхвърления от ГЕРБ-СДС меморандум на ПП-ДБ, от партията отговориха с контрапредложение - коалиционно споразумение. ПП-ДБ ще трябва да се произнесе по това предложение на ГЕРБ-СДС до 8 март.

От развитието на този въпрос зависи и кой от възможните сценарии ще се разгърне - ротация или предсрочни парламентарни избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кольо
преди 1 месец

Съпpyгата купи лeкаpcтвo, кoето тoва пpомени живoта ми и cпаси бpака ми, Ефeктът е пpосто бoмба: жeлязна epeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, яpки opгaзми и отнoво се чyвствам млaд и жeна ми е довoлнa. Toва е нов свят в сeкcа, cъжалявам cамо, че не съм го опитвал пpеди! Съвeтвaм всички да опитaт, наиcтина гoтино нещо, жeна ми кyпи тyк:---- https://use.my/meden

Откажи