Опаскалиха се! Атанас Атанасов заплаши със снимки

Историята прилича на черен предизборен пиар, каза лидерът на ДСБ

Опаскалиха се! Атанас Атанасов заплаши със снимки | StandartNews.com

Разтресени от грандиозния скандал около човека им в МВР - главсека Живко Коцев, "Продължаваме промяната" съвсем се опаскалиха.

ВИЖ ОЩЕ: Новите снимки! Пудел, пачки, Живко Коцев и Бойко Рашков

Лидерът на ДПС Атанас Атанасов е толкова гневен, че публично започна да плаши със снимки.

ВИЖ ОЩЕ: Адвокат закова Живко Коцев: Много уплашен човек!

Сигурно ще дойде време да видим едни други снимки. Информацията, с която разполагам е, че Калин Стоянов се познава с тези хора от 2016 г., ще му дойде времето и на това, размаха пръст Атанасов. Той коментира новите скандални фотоси, публикувани от "Афера", на които се виждат и Коцев, и Бойко Рашков, и Стефан Димитров, който е обвинен за участие в организирана престъпна група за контрабанда, търговия с влияние и подкупи заедно с шефката на митниците Петя Банкова, бащата на Стефан Марин Димитров и сочения за контрабандист № 1 у нас Никола Николов - Паскал.

ВИЖ ОЩЕ: Градският прокурор на София с нови разкрития за Коцев

По това дело, което е образувано, на този етап не съм видял публично да има доказателства за контрабанда. И цялата тази история прилича на черен предизборен пиар, който цели да ни компрометира като политическа сила, заяви Атанасов.

Видях въпросните снимки, не е моя работа да ги коментирам. Не е моя работа да коментирам кой къде се снима, аз знам къде се снимам и не сте ме виждали на такива снимки, заяви още съпредседателят на ПП-ДБ. 

Проблемът тук е в друго - къде са доказателствата за извършена престъпна дейност. Всичко това е навързани с цел компромат, тъй като идват избори. За морала трябва да питате този, който е на снимките, не мога да коментирам, каза още той.

Има обаче един друг важен въпрос, който поставяме многократно, включително премиерът Денков е изпратил сигнал - че е оказан натиск върху главния секретар Коцев да подаде оставка не от кой да е, а от главния прокурор и от министъра на вътрешните работи. Оказването на натиск да пропуснеш или извършиш нещо против волята ти е престъпление, и то тежко, наказва се с 6 г. лишаване от свобода, допълни Атанасов. Той обаче не обели и дума за изтеклите в медиите показания на свидетел № 3, за когото се твърди, че е Живко Коцев. В показанията той си признава, че познава Марин и Стефан Димитрови, знае, че се занимават с контрабанда и поддържа отношения с тях от лоялност към Бойко Рашков. 

При всички тези обстоятелства, при нашия протест като политическа сила, Калин Стоянов е част от новия Министерски съвет, който изобщо не беше съгласуван с нас. Бяха направени внушения в тази посока, но с нас никой не е коментирал този състав на правителство, заяви лидерът на ДСБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай