Нинова изплаши социалистите, посочи как се случва атаката срещу БСП

Желанието да превземат БСП, за да ни подчинят, няма да им се случи, категорична е Нинова

Нинова изплаши социалистите, посочи как се случва атаката срещу БСП | StandartNews.com

„Води се организирана, добре финансирана пропагандна война срещу БСП. Постоянно се излива тази платена пропаганда, обикновено преди избори." Това обяви пред БНТ лидерът на партията Корнелия Нинова.

Според нея големият проблем за софийската организация на БСП е, че се прегръщат с тези, срещу които се бориха в предизборната кампания.

„Опитът да се съсредоточи огънят върху една персона – мен, е за да се внуши, че това е лидерска партия и съм диктатор. Партията остана трън в петата. Желанието да превземат БСП, за да ни подчинят, няма да им се случи”, категорична бе Нинова.

По думите й все по-вероятни изглеждат изборите 2 в 1. Разбирателство сред управляващите почти няма. Това е агония за гражданите и държавата.

„Не мисля, че има резервно управляващо мнозинство. Избори 2 в 1 са верният път за държавата. Ние няма как да влезем в подобни сглобки. Ние сме единствената алтернатива на случващото се”, обяви председателката на БСП.

Тя обясни, че в кабинета на Кирил Петков социалистите са били единственият коректив, който е спирал вредни решения и не позволявал на "Продължаваме промяната-Демократична България" да правят нещата, които сега сътворяват в това правителство.

„Ще положим всички усилия да не се подпише споразумение с Украйна.  Категорично сме против български войски да бъдат изпращани в Украйна. Това означава пряко включване на България във войната, а това значи тежки последици за нас”, коментира още Нинова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
НЕУТРАЛЕН
преди 1 месец

КАКА КОРНЕЛКА СИ МИСЛИ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ Е ФАКТОР..ОНИЩОЖИ СТОЛЕТНИЦАТА ПО ЗАРЪКА НА КОСТОВ-НАЛИ ПРОИЗЛЕЗЕ ОТ НЕГО,СЕГА С ЕДИН ФАЙТОН ХОРА СЕ ДУЕ И Е ПОТРЕСЕНА,ЧЕ НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ Я ВЗИМА НАСЕРИОЗНО.

Откажи