Младен Маринов пак води ГЕРБ в София област

30% от листата на двете партии са млади хора

Младен Маринов пак води ГЕРБ в София област | StandartNews.com

Бившият вътрешен министър Младен Маринов отново е водач на листата на ГЕРБ-СДС в София област. Той и областният координатор на ГЕРБ Николина Ангелкова, регистрираха листата за изборите на 11 юли.

„Обнадеждени сме от активността и желанието на младите хора да участват в обществено-политическия живот, да градят и поемат отговорност за своето бъдеще. Затова в настоящата листа за Народни представители са включени шестима от младежите на ГЕРБ – София област“, заяви Младен Маринов.

„ГЕРБ дава път на младите. Над 30% от листата на Коалиция ГЕРБ – СДС за Софийска област е съставена от членове на МГЕРБ. Както на предишните парламентарни избори, така и този път отново ще заложим на позитивна кампания и множество срещи и разговори с всички хора от населените места в областта“, коментира Ангелкова.

На първо място в листата е Младен Маринов, министър на вътрешните работи в третия кабинет на Бойко Борисов.Втора е Николина Ангелкова, министър на туризма в третото правителство на премиера Бойко Борисов, народен представител в 44-ото и 45-ото Народно събрание на Република България и областен координатор на ГЕРБ за София област.

Трети в листата на ГЕРБ - София област е Васил Цветков, народен представител в 44-ото Народно събрание, строителен инженер. На четвърто място е Марин Маринов, юрист от Етрополе.

Следва го Валентин Милушев, народен представител от 44-ото и 45-тото Народно събрание и общински ръководител на ГЕРБ в Самоков. Шестото място в листата е за Йоана Рашкова от Своге. Тя е финансист по професия. На седмо място е Антонио Тенев, лекар по професия, от община Костинброд. Следва го общинският ръководител на ГЕРБ в Ботевград Дамян Маринов, който е инженер. Девети в листата е Радостин Ялъмов, юрист по професия и заместник кмет на община Сливница.

Десети е Юлиан Леков от община Своге, икономист по образование, член на СДС. Единадесети е Йоан Димитров, теолог от община Долна Баня. Дванадесети в листата е Коци Костадинов, предприемач от община Годеч. Тринадесето място е за Мария Джонгова – инженер от град Пирдоп. Четиринадесети е Виктор Илиев, студент и член на ПП ГЕРБ - Ихтиман. Петнадесети е Цветан Сичанов, който е юрист по образование и член на ГЕРБ в Самоков. На шестнадесето място в листата е Борислав Борисов, еколог, член на ГЕРБ в Божурище.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай