Мирчев: ГЕРБ много ги е страх, че ще загубят битката за София

Мирчев:  ГЕРБ много ги е страх, че ще загубят битката за София | StandartNews.com

В кино „Освобождение", на бул. "Мария Луиза", кандидатът на БСП за кмет на София професор Михаил Мирчев, водачът на листата за общински съветници Калоян Паргов, кандидатът за кмет на район Сердика Ленко Петканин и кандидати за общински съветници се срещнаха с граждани от района.

Водачът на листата за общински съветници на БСП за София Калоян Паргов каза пред гражданите: „Водим кампания под мотото „Другото лице на София", Сердика е един от районите, на които много им приляга това друго лице на София, което коренно се различава от жълтите павета в центъра. С кандидатурата на професор Михаил Мирчев ние казваме, че е време знаещите и можещите, интелектуалците да влязат в политиката, за да могат да решават интелигентно нашите проблеми."
Кандидатът на БСП за кмет на район Сердика Ленко Петканин сподели, че е роден и живее в район Сердика и иска, когато излиза да стъпва на хубав тротоар. „Нашият район прилича повече на лунен пейзаж, отколкото на това, което трябва да бъде един централен район на столицата", каза още той.

„ГЕРБ много ги е страх, че ще загубят битката за София, защото това ще е началото на промяната в цяла България. БСП се движи в правилната посока. Смятам, че ще успеем да възпроизведем поне няколко изборни изненади в София и победата на БСП в район Сердика ще е една от тях", заяви пред гражданите от района кандидатът на БСП Лява България за кмет на София професор Михаил Мирчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай