Кметът на Пловдив проговори. Как вижда съдбата на Альоша

За пореден път сме свидетели на разделението на обществото, каза Костадин Димитров

Кметът на Пловдив проговори. Как вижда съдбата на Альоша | StandartNews.com

Източник: БТА

Първо нека да изградим нещо, да решим проблемите, които касаят хората, нека да направим така, че да имаме по-добър живот, и след това да мислим за политизацията на отделните проблеми. Това коментира пред репортери кметът на Пловдив Костадин Димитров по повод протеста на активисти на БСП срещу предложение паметникът "Альоша" да бъде демонтиран и преместен в Музея на социалистическото изкуство.

За пореден път сме свидетели на разделението на обществото, каза Димитров. По думите му обединителните теми относно проблемите на града според социологията и по време на кампанията са транспорт, ремонти, почистване. По всички тях ние сме работили без почивка, допълни кметът.

Факт е, че паметникът на Бунарджика е на най-високото място и в подножието е паметникът на Левски, където ние честваме важни мероприятия, каза Димитров. Той подчерта, че Пловдив е град, който е символ на обединението на отделните етноси. Иска ми се да повдигаме теми, които са проблем реално за града, а не такива, които просто политизират настроенията, допълни Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Илья
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи
Габи
преди 3 месеца

Пловдив беше града, който харесвах до скоро. Сега благодаря на бога и съдбата, че това не е столицата на страната. Оказва се, че там живеят най-робските души, най-тоталитарно мислещите комунистически хора. Не вярвам на друго място в България да има толкова ограничени и дебилни млади хора, не виждащи по далеч от носа си.

Откажи