Карадайъ за престрелката с Радев: Политическа немощ!

Непотърсена подкрепа от наша страна няма как да има, каза лидерът на ДПС

Карадайъ за престрелката с Радев: Политическа немощ! | StandartNews.com

С анти-ДПС риторика и омраза никой не може да прикрие политическата си немощ. Това категорично подчерта лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти след консултациите при президента Румен Радев за втория мандат за кабинет.

ВИЖ ОЩЕ: ДПС към Радев: Питайте Кирил Петков за родината му

В отговор на въпрос защо се стигна до словесната престрелка между двамата Карадайъ заяви: "Г-н Радев може би е изнервен малко, предвид политическата ситуация и това е разбираемо".

"А може би урокът от 30 години демокрация за правене на избори с анти-ДПС риторика явно още не е научен, но аз все пак да ви кажа: с анти-ДПС риторика и омраза нито една от кризите няма да бъде решена - нито социалната, нито здравната, нито икономическата, нито финансовата, нито политическата. Нещо повече - с анти-ДПС риторика и омраза никой не може да прикрие своята политическа немощ."

Ние изложихме нашите аргументи за необходимост от редовен кабинет, защото в този кабинет сега, служебния, има доста пропуски и нарушения, каза още Мустафа Карадайъ. И допълни: "Нека видим какво ще се предложи. Диалогът, компромисите, дебатите в Народното събрание между партиите какво ще произведат. Но ние и в предизборната кампания заявихме, а и след изборите, непотърсена подкрепа от наша страна няма как да има.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай